Elden Advokatfirma

Oppdatering fra bistandsadvokaten i "Oslo S-saken"

Del

Advokat Anette Skjerven Arnkværn i Elden Advokatfirma er bistandsadvokat for 16-åringen som ble drept på Oslo S fredag, og hans etterlatte.

Advokat Anette Skjerven Arnkværn i Elden Advokatfirma
Advokat Anette Skjerven Arnkværn i Elden Advokatfirma

- Vi har i flere dager levd i håpet om at han skulle overleve skadene han ble påført fredag kveld, men dessverre er han nå død. Saken etterforskes nå som en drapssak, og jeg vil bistå hans etterlatte, opplyser advokat Anette Skjerven Arnkværn i Elden Advokatfirma.

- Jeg har nå dialog med de etterlatte, men ønsker ikke å gå nærmere inn på detaljer om denne dialogen på nåværende tidspunkt, sier bistandsadvokaten.

Priv. til red.:

De etterlatte ber mediene respektere at alle mediehenvendelser rettes til bistandsadvokat Annette Skjerven Arnkværn i Elden Advokatfirma på media@elden.no

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har over 100 advokater og -fullmektiger, og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye