Randstad

Dfind Epi blir Randstad Project

Del

Konsulentselskapet Dfind Epi har på få år vokst fra et par konsulenter med en god idé, til et solid konsulentmiljø innen bygg og anlegg. Nå løfter Randstad konsulentene inn i hovedmerkevaren og rigger for videre vekst.

Det føles derfor fint å innlemmes fullt og helt i Randstadmerkevaren når vi rigger for videre vekst, sier Trond Lode Svendsen, daglig leder i Dfind Epi som etter sommeren blir til Randstad Project.
Det føles derfor fint å innlemmes fullt og helt i Randstadmerkevaren når vi rigger for videre vekst, sier Trond Lode Svendsen, daglig leder i Dfind Epi som etter sommeren blir til Randstad Project. Randstad Norway

– Det har vært en trygghet å ha Randstad som er verdens største HR- og rekrutteringsselskap i ryggen når vi har bygget opp et nytt fagmiljø innen bygge- og prosjektledelse. Det føles derfor fint å innlemmes fullt og helt i Randstadmerkevaren når vi rigger for videre vekst, sier Trond Lode Svendsen, daglig leder i Dfind Epi som etter sommeren blir til Randstad Project.

Randstad er verdens største HR selskap og i Norge jobber HR-spesialisten med både rekruttering og konsulentvirksomhet innen flere bransjer. I tillegg har Randstad over flere år undersøkt trender og drivere i norsk arbeidsliv og bistår kunder som vil utvikle seg innen employer branding og styrke arbeidsmiljøet.

– Trond og gjengen har bygd et faglig sterkt konsulentselskap i bygg- og anleggsbransjen med drivende dyktige prosjekt- og byggeledere. Det er en glede for oss å inkludere Randstad Project helt og fullt inn i Randstadfamilien, sier Eivind Bøe, Norgessjef i Randstad.

I 2020 startet Dfind Epi opp med to konsulenter og en god ide. I dag teller selskapet totalt 17 hoder med fagspesialister innen prosjekt- og byggeledelse. Selskapet tilbyr også fagspesialister innen blant annet ingeniørgeologi. I 2023 økte selskapet omsetningen med 4,2 millioner kroner.

– Våre konsulenter jobber på flere spennende og samfunnskritiske prosjekter, som blant annet ny vannforsyning til Oslo, Fornebubanen og nytt dobbeltspor på Vestfoldbanen. Vi jobber også med flere rehabiliteringer av gamle bygg, blant annet en gammel bygård på Majorstua fra forrige århundreskifte som snart skal gjenoppstå i ny drakt, sier Svendsen.

Selskapet har siden starten jobbet med en idé om at selv et konsulentselskap må skape et godt arbeidsmiljø for sine utleide konsulenter.

– Selv om våre konsulenter er mest ute hos kundene har vi jobbet målrettet med å bygge team og skape godt arbeidsmiljø, noe som gjør at vi i sterk konkurranse heldigvis klarer å både holde på og tiltrekker oss dyktige folk. Det er menneskene vi lever av, og da er vi nødt til å gjøre det vi kan for at vi tilbyr kundene våre både dyktige og fornøyde konsulenter som kanskje kan det lille ekstra når det kommer til ledelse, sier Svendsen.

Dfind Epi blir til Randstad Project i august, og selv om folkene og konsulentene blir de samme tror Svendsen at kundene vil oppleve en merverdi etter navneskiftet.

– Randstad jobber målrettet med å innhente innsikt om arbeidsmarkedet, både fra medarbeidere og ledere. Som Randstad Project vil vi dele mer fra denne innsikten til kunder og nettverk. Vi håper jo at det vil være nyttig for våre kunder innen bygg og anlegg som jo må kjempe om talentene som i alle andre bransjer, sier Svendsen.

Nøkkelord

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Randstad

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Randstad på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Randstad

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye