Elden Advokatfirma

2 nye Elden-partnere

Del

Advokatene Maren Larsen Borgan og Astri Rønningen Stautland er tatt opp som partnere i Elden Advokatfirma fra 1. juli. 

Advokatene Astri Rønningen Stautland (t.v) og Maren Larsen Borgan (t.h.)
Advokatene Astri Rønningen Stautland (t.v) og Maren Larsen Borgan (t.h.)

Maren Larsen Borgan startet som advokatfullmektig i Elden Advokatfirma etter å ha blitt uteksaminert fra Universitetet i Bergen i 2020. Hun har tidligere jobbet i Gatejuristen og Jussbuss, hvor hun arbeidet med blant annet trygderett og arbeidsrett. Larsen Borgan fikk advokatbevilling i 2023.

Astri Rønningen Stautland startet som advokatfullmektig i Elden Advokatfirma etter å ha blitt uteksaminert fra Universitetet i Oslo og University of Newcastle i Australia i 2020. Fra tidligere har hun erfaring som juridisk konsulent i Huseierne (tidligere Huseiernes Landsforbund) og som vitenskapelig assistent ved UiO. Rønningen Stautland fikk advokatbevilling i 2023. 

Begge de nye Elden-partnerne er tilknyttet Oslo-kontoret, og jobber primært med strafferett. 

Kontakter

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har over 100 advokater og -fullmektiger, og til sammen over 150 medarbeidere.

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye