Sony Music Norway

Tigergutt feirer VG-Lista med "Se på meg"

Del

TikTok-fenomenet og nå artistsekstetten Tigergutt101 gikk rett til topps på hitlistene (peak #2) med deres første låt «Dans med meg» – som på rekordtid har streamet til gull med over fem millioner streams og ligget inne på topp 50 i over 60 dager.

Gutta ble raskt bekreftet til årets VG-Lista og perfekt timet til showet på Rådhusplassen slipper de nå oppfølgeren «Se på meg», som blant annet byr på strofer som “Dobbelt opp, sees på topp, halla VG-lista!”

På spørsmålet om hva låten handler om, er gutta korte og presise.

«Er ikke så dypt, handler bare om damer og oss.»- forteller Tigerguttene.

Kollektivet, født i 04’, har tatt TikTok-Norge med storm det siste året. 20-åringene aka Sverre Andreassen, Håkon Skogland Skeie, Fredrik Arveschoug, Vetle Jonstang Grødem, Peder Amundrød og Peter Paulsberg fra Nøtterøy i Tønsberg kommune har i skrivende over 250 000 følgere på TikTok, og har passert svimlende 12 millioner likes på plattformen. Selv beskriver de seg som en kreativ gjeng som ikke er redd for å tjene penger.

«Se på meg» er skrevet av samme Stavanger-trio som skrev «Dans med Meg» - Kjell Øverland aka Kapteinen, samt hitmaskinene og brødrene Anders og Mathias Nilsen, sammen med gutta i Tigergutt101.

Sekstetten slapp sin første låt med store ambisjoner, og er nå klare for å innta Rådhusplassen og fortsette å herje på hitlistene gjennom sommeren.

«Se på Meg» er ute nå.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music

Sony Music Entertainment Norway er en del av Sony Music Entertainment Group, og er et av Norges ledende plateselskaper. Vi representerer et bredt spekter av aktive norske og internasjonale artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Tyr slipper sommer EP-en «4 the summer»20.6.2024 08:21:00 CEST | Pressemelding

Norges mest produktive rapper slapp sommer-anthemet «players» med Ari Bajgora for bare en uke siden. Låten ble listet på P3, og gikk rett inn på Topp 50 - der han også ligger fra før, med Bargee-samarbeidet «Brunette & Blondine». Nå følger Tyr opp med hele fem nye låter som sammen med «players» utgjør sommer EP-en «4 the summer». «Vi har hatt veldig mange låter som har ligget, og også noe som er nytt som vi har gjort ferdig nå, men mest fordi BGM var så mørkt, så det er litt deilig at folk får noe litt lysere fra meg, nå som det er sommer» - svarer Tyr når Christine Dancke spør om produktiviteten til den unge rapperen. Om de nye låtene er Tyr kort, men presis. 1. exit «Hvem jobber hardere enn oss, bro? Ingen.» 2. players (feat. Ari Bajgora) «Denne ble lagd i albumsessions, men passet aldri helt inn i albumet. En feiring av alle som er ute og henter penger hver dag. Dumt vers fra Ari.» 3. når teamet skåler «De andre er simp-ass boys og jeg er big shot. Måtte talk my talk.» 4. rizla (fea

Rat City tar sommeren tilbake17.6.2024 08:46:00 CEST | Pressemelding

Rat City er overskuddprosjektet til noen forholdsvis kjente karer fra Drammen, og med godt over 125 millioner avspillinger til nå så kan man si at Lasse Michelsen, Kent og Cato Sundberg har et OK+ side hustle. Denne gangen har de hatt med seg den ekstremt produktive låtskriver- og produsentduoen Tobago, Jim Bergsted og Helge Reinsnes Moen, i studioet i Skolegata. Resultatet, «Bring Back the Summer», er en låt som oser sommer, men faktisk ble den til på en kald og regntung kveld i studio. En sånn høstkveld hvor gjengen kjente litt ekstra på hvor mye de lengtet tilbake til sommeren med grilling i parken, lukten av solkrem, iskald rosévin og lyden av Postgirobygget som konkurrerer med reggaerytmer. De ble rett og slett litt sentimentale der de mimret om sommerflørtene som kom og gikk, og norske sommernetter hvor solen ikke går ned. Så de bestemte seg for å fange dette bittersøte. Hvordan gleden over en magisk sommerdag, og natt, blir holdt litt i sjakk av vissheten om at høsten lurer. En

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye