Jungheinrich

Palletrucken EJC 112i fra Jungheinrich vinner IFOY 2024

Del

Palletrucken EJC 112i fra Jungheinrich vinner IFOY 2024 i kategorien "Warehouse Truck highlifter". Pallestableren er den mest kompakte og kraftige elektriske palletrucken i sin klasse. Den har høy restkapasitet på 650 kg, noe som gjør den til et utmerket valg for krevende lageroppgaver.

Palletrucken EJC 112i fra Jungheinrich vant IFOY 2024 i kategorien "Warehouse Truck highlifter".
Palletrucken EJC 112i fra Jungheinrich vant IFOY 2024 i kategorien "Warehouse Truck highlifter". Foto: Jungheinrich AG

Vinner av prestisjetung pris

Nylig ble den internasjonale IFOY Awards 2024 avholdt i Baden, Østerrike. Jungheinrich sin elektriske støttebenstruck/pallestabler EJC 112i vant den prestisjetunge prisen i kategorien "Warehouse Truck highlifter". EJC 112i er den mest kompakte og kraftige pallestableren i sin klasse.

Fokus på litium-ionteknologi

For første gang har Jungheinrich konsekvent brukt moderne litium-ionteknologi i en pallestabler i startsegmentet. Litium-ionbatteriene er mye mindre enn tradisjonelle blysyrebatterier. EJC 112i med et 100 Ah-batteri har en totallengde på bare 604 mm, som er 19 mm kortere enn nærmeste konkurrent.

Enestående manøvreringsevne

Den kompakte utformingen gir en imponerende svingradius, som gjør det enkelt for selv uerfarne operatører å manøvrere trucken trygt i trange ganger og lagerområder. "Regelen om at mindre batterier gir lavere stabilitet, gjelder ikke lenger", sier konserndirektør for salg i Jungheinrich AG, Christian Erlach. Optimalisering av truckens tyngdepunkt har betydelig forbedret stabiliteten.

"Regelen som sier at mindre batterier gir lavere stabilitet, gjelder ikke lenger", sier konserndirektør for salg i Jungheinrich AG, Christian Erlach.

Økt restkapasitet

Stabiliteten har ført til en økning i restkapasiteten med inntil 250 kg. EJC 112i setter nå standarden i sin klasse med en restkapasitet på 650 kg over 4,70 meter. Trucken imponerer også med raske løfte- og senkehastigheter.

Om IFOY Award

  • IFOY Award (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) representerer effektivitet og innovasjon.
  • En uavhengig jury av internasjonale fagjournalister velger vinnere basert på en tredelt IFOY-revisjon som inkluderer en standardisert IFOY-test og en IFOY Innovation Check, utført av spesialister fra Fraunhofer IML, Universitetet i Dresden, TU München og Fraunhofer IPA.
  • IFOY Award støttes av det tyske forbundsdepartementet for økonomi og energi og organiseres av VDMA Materials Handling and Intralogistics Association.
  • Jungheinrich har vunnet totalt 14 ganger siden 2013, og er blant de mest suksessrike IFOY-vinnerne.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Følg pressemeldinger fra Jungheinrich

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Jungheinrich på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Jungheinrich

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye