Bane NOR

Vibeke Røise Warholm blir ny konserndirektør for Strategi og bærekraft i Bane NOR

Del

Warholm kommer fra stillingen som direktør for styring og utvikling i Husbanken. Hun tiltrer stillingen i september.

Warholm blir ny konserndirektør for Strategi og bærekraft, Bane NOR.
Warholm blir ny konserndirektør for Strategi og bærekraft, Bane NOR. Hanne Cathrin Olsen, MAKEGraphics.

Vibeke Røise Warholm (42) har takket ja til jobben som konserndirektør for Strategi og bærekraft i Bane NOR. Hun kommer fra stillingen som direktør for styring og utvikling i Husbanken, en jobb hun har hatt siden 2018.

-    Stillingen som leder for strategi og bærekraft i Bane NOR fremstår som svært spennende innenfor et viktig samfunnsoppdrag. Det å kunne få muligheten til å være med å videreutvikle områdene sammen med mine nye kollegaer ser jeg frem til, sier Vibeke Røise Warholm.

Utover jobben i Husbanken, der Warholm også fungerte som direktør for kunnskap i en lengre periode og som administrerende direktør i fire måneder i fjor, har hun flere års erfaring fra både privat og offentlig sektor bak seg.

-    Det er en glede å ønske Vibeke velkommen som konserndirektør for Strategi og bærekraft i Bane NOR. Med hennes omfattende bakgrunn fra offentlig og privat sektor, er jeg sikker på at hun vil tilføre Bane NOR viktig kompetanse, sier Thor Gjermund Eriksen, konsernsjef i Bane NOR.

Warholm har solid erfaring innen strategi, økonomi- og virksomhetsstyring, både som konsulent i PwC og som leder fra Politidirektoratet. I årene fra 2015 til 2018 var hun seksjonsleder for porteføljestyring i direktoratet, som er en del av avdelingen for strategi, økonomi og virksomhetsstyring.

-    Vibeke har en kombinasjon av faglig bakgrunn, ledererfaring og personlige egenskaper som vil bidra til at hun kan ta et bredt ansvar i Bane NORs toppledelse og være med å utvikle vår organisasjon. Vi gleder oss til å jobbe sammen med henne, sier Eriksen.

Vibeke Røise Warholm tiltrer stillingen i starten av september. Fram til da fungerer Bane NORs juridiske direktør Gunhild Hernes Synnestvedt, i rollen som konserndirektør for Strategi og bærekraft.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Vibeke Warholm blir ny konserndirektør.
Vibeke Røise Warholm blir ny konserndirektør Strategi og bærekraft i Bane NOR.
Last ned bilde

Om oss

Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen.

Foretaket har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, trafikkstyring og forvaltning og utvikling av jernbaneeiendom. Bane NOR har det operative koordineringsansvaret for sikkerhetsarbeidet og operativt ansvar for samordning av beredskap og krisehåndtering.

Bane NOR har om lag 3.500 ansatte og har hovedkontor i Oslo.

Følg pressemeldinger fra Bane NOR

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bane NOR på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bane NOR

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye