NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

Trond Markussen tar ikke gjenvalg som president i NITO

Del

– NITO er rekordstor og har stadig større gjennomslagskraft. Nå er tiden inne for at noen andre kan løfte arbeidet videre, sier Trond Markussen, president i NITO, etter at han har annonsert at han ikke tar gjenvalg.

Trond Markussen, president i NITO
Trond Markussen, president i NITO NITO/Bjarne Krogstad

NITO er Norges største fagforening for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad med over 108.000 medlemmer.

– De siste 12 årene har jeg vært så heldig å få ledet en sterk fagforening i stor vekst. Vi har vokst med 50 % på disse årene og fått gjennomslag for mange viktige saker som har sikret våre medlemmer en trygg hverdag med bedre lønns- og arbeidsvilkår, sier Markussen.

Trond Markussen meldte seg inn i NITO som student i 1985 og ble valgt inn i foreningens hovedstyre i 1998, før han ble valgt til visepresident i 2003 og president i 2012. Nå har han annonsert at han ikke tar gjenvalg foran NITOs kongress i november.

– Fram mot høsten skal jeg ha fullt fokus på å sikre at NITO fortsetter veksten, får enda mer gjennomslag og være en god støttespiller for våre medlemmer, sier Markussen.

Kontakter

Om NITO

NITO er Norges største fagorganisasjon for ingeniører og teknologer med bachelor, master og høyere grad med over 108.000 medlemmer.

Følg pressemeldinger fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NITO - Norges ingeniør- og teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye