Universitetet i Bergen (UiB)

Nordic Nutrition Conference – mat og bærekraft på menyen i Bergen

Del

Rundt 300 ernæringsforskere fra hele Norden samles i Bergen 17. – 19. juni 2024. 

Jutta Dierkes fra UiB og Norsk Selskap for Ernæring.
Jutta Dierkes fra UiB og Norsk Selskap for Ernæring. Universitetet i Bergen

Hovedtemaer er bærekraft i et ernæringsperspektiv, viktigheten av ernæring tidlig i livet og forebygging av mikronæringsstoffmangel i Europa.

Konferansen har også to debatter som tar for seg påvirkningen av matprosessering på helsen, og helse- og miljøeffektene av plantebaserte dietter.

TID: 17. – 19. juni 2024

STED: Grieghallen, Bergen

PROGRAMMET: 13th Nordic Nutrition Congress (nnc2024.org)

Konferansen er arrangert i fellesskap av Universitetet i Bergen, Norsk Selskap for Ernæring og Havforskningsinstituttet.

Nøkkelord

Kontakter

Norsk Selskap for Ernæring, ved Jutta Dierkes - Jutta.dierkes@uib.no, 95 44 82 79

Følg pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

Nytt Mohn forskningssenter skal sørge for banebrytende studier på hjernesykdommer – kan man forebygge Parkinson og demens?3.9.2025 09:00:00 CEST | Pressemelding

Med støtte fra Trond Mohn forskningsstiftelse blir Mohn senter for Nevroproteksjon etablert for å forske på hjernesykdommer som ikke kan kureres – ved å flytte fokus fra sen behandling til tidlig forebygging. Stiftelsen går sammen med Universitetet i Bergen og Haukeland universitetssykehus om finansiering med i alt 50 millioner kroner de neste fem årene.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye