Nordic Nutrition Conference – mat og bærekraft på menyen i Bergen
Rundt 300 ernæringsforskere fra hele Norden samles i Bergen 17. – 19. juni 2024.

Hovedtemaer er bærekraft i et ernæringsperspektiv, viktigheten av ernæring tidlig i livet og forebygging av mikronæringsstoffmangel i Europa.
Konferansen har også to debatter som tar for seg påvirkningen av matprosessering på helsen, og helse- og miljøeffektene av plantebaserte dietter.
TID: 17. – 19. juni 2024
STED: Grieghallen, Bergen
PROGRAMMET: 13th Nordic Nutrition Congress (nnc2024.org)
Konferansen er arrangert i fellesskap av Universitetet i Bergen, Norsk Selskap for Ernæring og Havforskningsinstituttet.
Nøkkelord
Kontakter
Norsk Selskap for Ernæring, ved Jutta Dierkes - Jutta.dierkes@uib.no, 95 44 82 79
Følg pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)
Kirkens unnskyld til skeive: Eksperter fra UiB16.10.2025 14:00:00 CEST | Pressemelding
Ved UiB har vi forskere som kan kommentere kirkens unnskyldning til skeive.
300 millioner til nytt Griegakademi: - Nå starter byggingen15.10.2025 14:27:55 CEST | Pressemelding
- Vi har arbeidet for et nytt bygg til Griegakademiet i mange år, og det er gledelig at finansieringen endelig er på plass, sier rektor Margareth Hagen.
Eksperter fra UiB: Statsbudsjettet15.10.2025 09:00:00 CEST | Pressemelding
UiB har flere forskere som kan kommentere Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2026.
Ekspertkilde Nobels Fredspris10.10.2025 11:16:38 CEST | Pressemelding
UiB-professor er tilgjengelig for å kommentere og utdype tildelingen av Nobels fredspris.
Eksperter fra UiB: Nobelprisen i litteratur9.10.2025 13:14:57 CEST | Pressemelding
UiB har forskere som kan kommentere og utdype årets Nobelpris i litteratur.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom