Universitetet i Bergen (UiB)

Nordic Nutrition Conference – mat og bærekraft på menyen i Bergen

Del

Rundt 300 ernæringsforskere fra hele Norden samles i Bergen 17. – 19. juni 2024. 

Jutta Dierkes fra UiB og Norsk Selskap for Ernæring.
Jutta Dierkes fra UiB og Norsk Selskap for Ernæring. Universitetet i Bergen

Hovedtemaer er bærekraft i et ernæringsperspektiv, viktigheten av ernæring tidlig i livet og forebygging av mikronæringsstoffmangel i Europa.

Konferansen har også to debatter som tar for seg påvirkningen av matprosessering på helsen, og helse- og miljøeffektene av plantebaserte dietter.

TID: 17. – 19. juni 2024

STED: Grieghallen, Bergen

PROGRAMMET: 13th Nordic Nutrition Congress (nnc2024.org)

Konferansen er arrangert i fellesskap av Universitetet i Bergen, Norsk Selskap for Ernæring og Havforskningsinstituttet.

Nøkkelord

Kontakter

Norsk Selskap for Ernæring, ved Jutta Dierkes - Jutta.dierkes@uib.no, 95 44 82 79

Følg pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
World GlobeA line styled icon from Orion Icon Library.HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye