Universitetet i Bergen (UiB)

Nordic Nutrition Conference – mat og bærekraft på menyen i Bergen

Del

Rundt 300 ernæringsforskere fra hele Norden samles i Bergen 17. – 19. juni 2024. 

Jutta Dierkes fra UiB og Norsk Selskap for Ernæring.
Jutta Dierkes fra UiB og Norsk Selskap for Ernæring. Universitetet i Bergen

Hovedtemaer er bærekraft i et ernæringsperspektiv, viktigheten av ernæring tidlig i livet og forebygging av mikronæringsstoffmangel i Europa.

Konferansen har også to debatter som tar for seg påvirkningen av matprosessering på helsen, og helse- og miljøeffektene av plantebaserte dietter.

TID: 17. – 19. juni 2024

STED: Grieghallen, Bergen

PROGRAMMET: 13th Nordic Nutrition Congress (nnc2024.org)

Konferansen er arrangert i fellesskap av Universitetet i Bergen, Norsk Selskap for Ernæring og Havforskningsinstituttet.

Nøkkelord

Kontakter

Norsk Selskap for Ernæring, ved Jutta Dierkes - Jutta.dierkes@uib.no, 95 44 82 79

Følg pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universitetet i Bergen (UiB) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universitetet i Bergen (UiB)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye