Nærings- og fiskeridepartementet

Presseinvitasjon: Næringsminister Cecilie Myrseth til Industriuka torsdag 13. juni

Del

Torsdag 13. juni 2024 deltar næringsminister Cecilie Myrseth på Industriuka i Porsgrunn, der årets tema er «Kraften til å handle».

– Vi trenger en industri som er rustet for å møte fremtidens utfordringer. Regjeringen skal starte arbeidet med en ny industrimelding, og jeg ønsker innspill fra industribedrifter og industriarbeidere over hele landet om hvilke utfordringer vi står overfor, og ikke minst hvilke løsninger vi trenger for at vi skal ha trygge industriarbeidsplasser i Norge. Industriuka er en av de viktigste møteplassene for industrien og jeg ser frem til å komme til Porsgrunn, sier næringsminister Cecilie Myrseth.

Program

09:30    Næringsminister Cecilie Myrseth holder innlegg på Industriuka, Kjølnes Arena

10:00    Næringsminister Cecilie Myrseth møter industriledere i Grenland

Kontakt: Politisk rådgiver Sofie Rosten Løvdahl, Sofie-Rosten.Lovdahl@nfd.dep.no

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Presseinvitasjon: Næringsministeren til Harstad og Lavangen20.6.2024 12:37:41 CEST | Presseinvitasjon

- Jeg gleder meg til noen dager på reise i Nord-Norge i mine hjemtrakter. Festspillene og Via Ferrata er eksempler på hvordan både kultur og natur kan legge grunnlag for etterspurte opplevelser, både for lokalbefolkningen og for gjester. Slike tilbud kan være viktig for at folk velger å reise til Harstad eller Lavangen, og det skaper ikke bare omsetning for bedrifter, men også ringvirkninger til resten av reiselivsnæringen og hele lokalsamfunnet, sier næringsminister Cecilie Myrseth.

Nytt og enklere regelverk for innrapportering til Enhetsregisteret og Foretaksregisteret: – En forenkling med stor betydning for næringslivet, frivilligheten og offentlig sektor.20.6.2024 08:24:14 CEST | Pressemelding

Enhetsregisteret og Foretaksregisteret er de viktigste kildene til grunndata om norske virksomheter, både innenfor næringslivet, frivilligheten og offentlig forvaltning. I dag har Nærings- og fiskeridepartementet sendt på offentlig høring forslag til et nytt og enklere regelverk for disse registrene.

Nytt og enklere regelverk for innrapportering til Enhetsregisteret og Foretaksregisteret: - En forenkling med stor betydning for næringslivet, frivilligheten og offentlig sektor.20.6.2024 08:14:42 CEST | Pressemelding

Enhetsregisteret og Foretaksregisteret er de viktigste kildene til grunndata om norske virksomheter, både innenfor næringslivet, frivilligheten og offentlig forvaltning. I dag har Nærings- og fiskeridepartementet sendt på offentlig høring forslag til et nytt og enklere regelverk for disse registrene.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye