Universal Music Norge

Hænrik om dårlig økonomi og lite framtidsutsikter

Del

MØTES PÅ BÅNN enten du er student, voksen, arbeidsledig eller sjef!

Fotokreditering: Marius Sørgjerd

Hør låta her: https://HAENRIK.lnk.to/MOTESPABANN

Vi MØTES PÅ BÅNN... for hvor ellers skal man værra 'a? Den nybakte HÆNRIK singelen legger vekt på det
daglige slitet mange i Norge opplever for tiden. Dårlig økonomi og lite framtidsutsikter skaper behov for
å slippe seg løs og glemme stresset man flyter i. Uavhengig om du er student, voksen, arbeidsledig eller
sjef på jobben så setter MØTES PÅ BÅNN ord på denne følelsen. Grip dagen og ta en skål, det må da
værra lov!

Trondheims store sønn går ved navnet HÆNRIK med Æ. Ryktene går om at HÆNRIK muligens er etterkommer av en trønderrocker, men det er uvisst hvilken. Det skal i hvert fall godt gjøres å ikke legge merke til fyren. Om du møter han på gata eller ser han på sosiale medier, så vil du garantert legge merke til HÆNRIK. Musikalsk stikker han seg også ut med låter som er direkte, tydelige og ikke minst relaterbare.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Short n’ Sweet fra Sabrina Carpenter23.8.2024 10:34:28 CEST | Pressemelding

Sabrina Carpenter er i dag ute med albumet Short n’ Sweet. Albumet inneholder hitene "Please Please Please" og "Espresso", som globalt har gått #1 og har over én milliard streams. Låten er også den mest spilte på norsk radio og har ligget fem uker på toppen. Short n’ Sweet er skrevet av Sabrina selv sammen med Amy Allen, Julia Michaels og Steph Jones samt John Ryan, Julian Bunetta og Jack Antonoff - som også har produserte albumet. Albumet er Sabrinas mest personlige album til nå og inneholder 12 spor som unektelig er relaterbare og ærlige med et unikt mangfoldig. Sabrina har varmet opp for Taylor Swift på hennes Era's Tour og ble og ble en av snakkisene under årets Coachella. Neste måned legger hun ut på den amerikanske etappen av Short n’ Sweet Tour, som starter 23. september i Columbus. Arenaturneen ble utsolgt kort tid etter at den kom i salg tidligere i sommer. Neste år tar hun turen til Europa og skal blant annet innom byer som Paris, London, Amsterdam og Milano.

Secret Garden med ny singel fra det kommende albumet.22.8.2024 12:00:00 CEST | Pressemelding

"I 2018 ble Fionnuala diagnostisert med brystkreft og vår musikalske kalender ble satt på pause. Etter et år med behandling skrev jeg dette stykket for å støtte og hedre henne, og håpet at det ville inspirere henne til å spille fiolin igjen. Det var det første stykket hun spilte etter hun var blitt bedre. Jeg husker det og at vi spilte inn demoen i studioet hennes i Dublin. Det var veldig sterkt å høre henne spille igjen" forteller Rolf Løvland

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye