Frende Forsikring

Mulig Avinor-streik: En vanskelig situasjon for passasjerene

Del

Fra onsdag klokken 12.00 kan det bli kaos ved en rekke norske flyplasser. - Ikke avbestill reisen din. 

Avinor-streik vil ramme mange passasjerer på syv norske flyplasser fra onsdag.
Avinor-streik vil ramme mange passasjerer på syv norske flyplasser fra onsdag. Heidi Tofterå Slettemoen/Frende Forsikring

Det sier skadesjef på reise i Frende Forsikring, Petter Lassen. Han håper på enighet i meklingen slik at 140 Avinor-ansatte ikke legger ned arbeidet. 

- En streik vil gi store konsekvenser for mange reisende og vi merker at mange tar kontakt med oss nå for å få råd, sier Lassen. 

- Hva sier dere til kundene som kontakter dere? 

- Reiseforsikringer dekker dessverre ikke streik. Det viktige nå er at du ikke avbestiller reisen din. Vent til du hører fra flyselskapet eller reiseoperatøren din. De skal hjelpe deg med ny reise hvis du blir forsinket, eller refusjon hvis reisen blir kansellert. Hvis du er på en reise og ikke kommer deg hjem skal de også hjelpe med hotellovernatting, sier Petter Lassen i Frende. 

Flyplassene i Bergen, Brønnøysund, Førde, Kirkenes, Kristiansand, Ålesund og Oslo blir rammet, på ulike måter, hvis det blir streik. I Bergen blir det for eksempel total stopp i passasjertrafikken fra streikens start, mens det i Oslo ikke får store ringvirkninger for de reisende med det første.

- Foruten de som skal med fly fra Oslo som skal komme inn fra steder som er rammet, sier Lassen. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Petter Lassen, skadesjef reise, Frende Forsikring.
Petter Lassen, skadesjef reise, Frende Forsikring.
Last ned bilde
En Avinor-streik rammer mange passasjerer på syv norske flyplasser fra onsdag, hvis partene ikke kommer til enighet. Foto: Heidi Tofterå Slettemoen/Frende Forsikring.
En Avinor-streik rammer mange passasjerer på syv norske flyplasser fra onsdag, hvis partene ikke kommer til enighet. Foto: Heidi Tofterå Slettemoen/Frende Forsikring.
Last ned bilde

Om Frende Forsikring

Frende Forsikring har noen av Norges mest fornøyde forsikringskunder. Vi bryr oss litt ekstra om deg, ditt og dine! 

Helnorske Frende eies av solide sparebanker og brannkasser og har rådgivere landet rundt. Vi har over 300 ansatte ved hovedkontoret i Bergen, og rundt 270.000 privat- og bedriftskunder med forsikringsløsninger innen skadeforsikring og livsforsikring.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye