Škoda lanserer nasjonal sykkelkonkurranse: Tour de Škoda

Del

10. juni 2024 – Škoda er en langsiktig samarbeidspartner med Tour de France internasjonalt og har flere sykkelengasjement lokalt. Nå lanserer Škoda en egen nasjonal sykkelkonkurranse; Tour de Škoda. – Vi håper det kan være med på å trigge til både fine turer og nye opplevelser rundt omkring i Norge, forteller Martine Behrens, direktør for Škoda Norge.

Tour de Škoda
Tour de Škoda

Den 10. juni lanseres Tour de Škoda, en helt ny konkurranse som gir sykkelentusiaster muligheten til å delta i sitt eget Tour de France – der de liker å sykle.

Konkurransen gjennomføres ved å logge sykkelturer med Strava og gjennom appen Bilhold.

- Vi har vært stolt samarbeidspartner med sykkelsporten gjennom flere år, og dette er midt i blinken for hva vi ønsker å stå for i Škoda. Vi ønsker å tilrettelegge for fine turmuligheter, og tenker at i mange tilfeller starter turopplevelsen når bilen er fremme, forteller Behrens.

Škoda ønsker å tilrettelegge for turopplevelser, og er derfor også en støttespiller for flere organisasjoner og lag lokalt, blant annet Stolpejakten, Orienteringsforbundet og Sykkelforbundet.

Nylig lanserte også Škoda konseptet Blåtur, som gjennom kunstig intelligens lager mer enn 7.000 unike turopplevelser, enten det er til nye utkikkspunkter eller en kunstutstilling du ikke har vært klar over, rundt omkring i hele Norge.

Škoda er også bilpartner med Uno-X Mobility, som var første norske lag i selve Tour de France under fjorårets konkurranse. Laget er kvalifisert på nytt i år, og jobber mot gode prestasjoner på proffnivå også denne sommeren.

Tour de Škoda varer i seks uker, og det blir mulighet for å hente flere poeng og ledertrøyer både innen klatring og kilometer kjørt.

Kontakter

Bilder

Tour de Škoda
Tour de Škoda
Last ned bilde
Tour de Škoda
Tour de Škoda
Last ned bilde
Tour de Škoda
Tour de Škoda
Last ned bilde
Martine Behrens, direktør for Škoda Norge
Martine Behrens, direktør for Škoda Norge
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra ŠKODA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ŠKODA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ŠKODA

Škodas kommende city-SUV har fått navn: Škoda Epiq15.3.2024 10:52:43 CET | Pressemelding

I dag lanserer Škoda for første gang navnet på en mindre elbil og «city-SUV», en etterlengtet modelltype blant mange nordmenn. Škoda Epiq har verdenspremiere i 2025, og er én av hele seks nye fullelektriske modeller fra Škoda de neste årene. - Škoda Epiq vil møte behovet til svært mange kunder som ønsker en mindre elbil som ikke går på kompromiss med romslig innvendig plass, forteller Martine Behrens, Škoda-direktør i Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye