Ragn‐Sells AS

Ragn-Sells vokser på Haugalandet

Del

Miljøservice Vest som holder til på Avaldsnes rett utenfor Haugesund er nå offisielt en del av Ragn-Sells, i disse dager omprofileres bygninger, utstyr og liknende. Oppkjøpet og implementeringen forsterker Ragn-Sells sin satsing i regionen.

På bildet fra venstre: Sissel Eikeskog (Avdelingsleder tidligere Miljøservice Vest AS), Ove Knutsen (Daglig leder Miljøservice Vest AS) og Bjarte Barane (Regionsjef Ragn-Sells AS).
På bildet fra venstre: Sissel Eikeskog (Avdelingsleder tidligere Miljøservice Vest AS), Ove Knutsen (Daglig leder Miljøservice Vest AS) og Bjarte Barane (Regionsjef Ragn-Sells AS). Foto: Ragn-Sells AS

Forsvarlig håndtering av farlig avfall siden 1988

Miljøservice Vest ble startet opp i september 1988 med en tank og et lite lager. I 1997 kjøpte selskapet tomten hvor det drives i dag, og har utviklet virksomheten til å være den ledende aktøren i markedet innen transport og håndtering av farlig avfall på Haugalandet med sine 9 ansatte. Kjøretøyene som nå skal omprofileres er ADR-godkjente, og anlegget har naturligvis alle tillatelser i orden.

-Vi har hatt et tett samarbeid med Ragn-Sells i mange år. Ragn-Sells har blant annet levert avfall til oss. Nå ser vi frem til å bli en del av Ragn-Sells familien, forteller Ove Knutsen.

Samme folka på veien videre

Nå som Miljøservice Vest har blitt en del av Ragn-Sells, vil ikke kundene merke så stor forskjell bortsett fra navnet og logoen. Det er de samme folkene, bare med nytt navn.

-Jeg synes det er kjempeflott at vi nå har blitt en del av Ragn-Sells. Vi har som mål å vokse videre, det å være en del av et stort og solid selskap som Ragn-Sells vil gi gode synergier, fortsetter Knutsen.

Regionssjef i Ragn-Sells Bjarte Barane skyter inn:

-Dette oppkjøpet gjør det lettere for den nye Ragn-Sells avdelingen på Avaldsnes å vokse, som en del av en stor og solid virksomhet vil det bli mulig å gjøre de investeringene som er nødvendige.

Renseanlegg og tankkapasitet

Gjennom dette oppkjøpet styrker Ragn-Sells sin posisjon og sine muligheter for å kunne levere enda bedre løsninger for farlig avfall i Rogaland og Sunnhordland. Fra før har Ragn-Sells en avdeling for suge-og spyletjenester på Frakkagjerde, samt et anlegg for mottak av ordinært avfall på Karmøy. Den nye avdelingen kompletterer på mange måter satsingen i regionen.

-Vi blir ytterligere styrket med stor tankkapasitet og et eget renseanlegg. Nå får vi også muligheten til å tanke farlig avfall direkte fra skip, slik at våre kunder slipper mellomledd i denne prosessen. Det vil være lønnsomt for alle parter, og vi gleder oss til veien videre, avslutter Bjarte Barane.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

På bildet fra venstre: Sissel Eikeskog (Avdelingsleder tidligere Miljøservice Vest AS), Ove Knutsen (Daglig leder Miljøservice Vest AS) og Bjarte Barane (Regionsjef Ragn-Sells AS).
På bildet fra venstre: Sissel Eikeskog (Avdelingsleder tidligere Miljøservice Vest AS), Ove Knutsen (Daglig leder Miljøservice Vest AS) og Bjarte Barane (Regionsjef Ragn-Sells AS).
Last ned bilde
Flaggene er nå heist hos Ragn-Sells på Avaldsnes (tidligere Miljøservice Vest).
Flaggene er nå heist hos Ragn-Sells på Avaldsnes (tidligere Miljøservice Vest).
Last ned bilde

Om oss

Familieeid gjenvinningsentreprenør

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Vår kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private. Av dette avfallet produserer vi sekundære råvarer som papir, plast og metaller til verdensmarkedet.

I Norge sysselsetter vi cirka 400 personer på våre 24 avdelinger rundt om i landet. Ragn‐Sells AS er sertifisert på kvalitet, miljø, arbeidsmiljø og samfunnsansvar.

Fokus på innovasjon og bærekraft

Vår viktigste oppgave er å ta vare på ressursene i avfallet. Vi jobber derfor kontinuerlig med innovasjon for å løfte avfallet oppover i avfallshierarkiet og øke gjenvinningsgraden. Vi er også opptatt av å ta vare på samfunnet rundt oss og er det første selskapet i Norge som er sertifisert på samfunnsansvar.

Følg pressemeldinger fra Ragn‐Sells AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Ragn‐Sells AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Ragn‐Sells AS

Tøyenbadet først ut med teknologi som revolusjonerer avfallshåndtering på byggeplasser6.12.2023 07:09:00 CET | Pressemelding

Tøyenbadet er byens største badeanlegg og Oslo sitt nye hovedbad for både idrett og publikum. Dette banebrytende prosjektet gjennomføres i samarbeid med entreprenørselskapet AF Gruppen og Oslobygg som er en av landets største byggherrer og eiendomsforvaltere. Gjennom miljøselskapet Ragn-Sells AS og teknologiselskapet Sensorita er dette et av de første byggeprosjekter i Norge der en løsning for nivåmåling i åpne containere testes ut i full drift. Tidligere har løsningen kun blitt testet i kontrollerte miljøer, med gode tilbakemeldinger.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye