Universal Music Norge

Ny musikk fra Sabrina Carpenter, Ramón, Gracie Abrams, J Balvin, Ella Marie, Plaza samt album fra Dagny og Bon Jovi!

Del

 

Sabrina Carpenter klar med nytt album og ute med ny singel!

 

Dagny slipper albumet ELLE

 

Plaza elsker når du synger med på “Røde Rubin”

 

Gii Gielista - Hvem lyver?

 

“henda i været” - en deilig anthem om at man ser seg ferdig med å grine på konserter

 

Bråtabrann om å finne veien tilbake

 

Rockelegendene i Bon Jovi fortsetter feiringen av sitt 40-årsjubileum med albumet Forever. Dette er bandets 16 studioalbum i rekken og det første siden 2020. I forbindelse med bandets 40-årsjubileum ble det sluppet en dokumentarserie på HULU, Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story. Dette er tidenes første dokumentarserie om bandets historie som har blitt laget med fullt samarbeid fra alle tidligere og nåværende medlemmer av Bon Jovi.

 

Kritikerroste Gracie Abrams har blitt hyllet som en av de mest overbevisende låtskrivere i sin generasjon. Hun har høstet lovord fra artister som Billie Eilish og Olivia Rodrigo og har Joni Mitchell som sitt forbilde. I fjor slapp hun debutalbumet Good Riddance og var med Olivia Rodrigo på hennes første del av Sour Tour. Nå følger hun opp med albumet The Secret of Us som slippes 21. juni. Andre låt ut fra det nye albumet er “Close To You” som er ute i dag. Til høsten legger hun ut på veien igjen med Taylor Swift når hun gjør sin The Eras Tour i USA og Canada.

 

Reggaeton-stjernen fra Medellín i Colombia, J Balvin, er en av verdens bestselgende latinske artister. Han har blant annet vunnet Billboard Music Awards, American Music Awards og Latin Grammys og er en av de 10 mest streamede artistene globalt. Nå er han ute  med “Polvo de tu Vida” hvor han har fått med seg den Puerto Ricanske artisten og produsenten Chencho. I mai stod J Balvin på scene i Oslo Spektrum. 

 

mgk (tidligere Machine Gun Kelly) er ute med den nye låten "BMXXing". Låten er en hyllest til BMX-miljøet. mgk har tidligere spilt på flere norske festivaler og solgt ut Rockefeller og Sentrum Scene. Senest i fjor spilte han på Slottsfjellfestivalen i Tønsberg.

 

Med fenomenet “Heat Waves”, som har nærmere 3 milliarder streams på Spotify, tok den britiske kvartetten Glass Animals verden med storm. Nå er de ute med den nye låten “A Tear In Space (Airlock)” som blir å finne på deres nye album I Love You So F***ing Much, som slippes 19. juli.

 

I 1993 spilte Johnny Cash inn et album med egenskrevne låter, men slapp kort tid etterpå American Recordings-utgivelsene og albumet ble lagt på hylla. American Recordings-serien gjenetablerte Cashs posisjon som en av verdens beste låtskrivere og introduserte ham samtidig til generasjoner av nye fans. Albumet Songwriter slippes nå 28. juni, og andre låt ut er "Spotlight”. Albumets 11 tidligere uutgitte låter har blitt oppdatert av Johnny Cash sin sønn John Carter Cash sammen med co-produsent David Ferguson og et knippe musikere som alle har spilt med Cash, blant andre Marty Stuart, Dave Roe og Pete Abbott. 

 

Den norske artisten Flöber kombinerer låtskriver- og produksjonsinspirasjoner i sin nyeste singel, noe som har ført til en dansbar, feel-good sommerlåt. “Oppmerksomhet” handler om to personer, begge desperat etter validering fra hverandre, men som ikke tør å forplikte seg til et langvarig forhold.  

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra The Cure, Lady Gaga, Ramón, The Weeknd, Emilie Nicolas, Natalie Jane og Brad Paisley.27.9.2024 09:45:14 CEST | Pressemelding

Ventetiden er over - The Cure tilbake med ny musikk! Velkommen til åpningen av TORRES TIVOLI: Ramón sin oppvekstroman Emilie Nicolas ute med akustisk versjon av favoritten "Oh Love" Etter å ha avsluttet filmingen for Joker: Folie à Deux, innså Lady Gaga at hun ikke var helt klar til å gå videre fra karakteren som hun omhyggelig hadde utforsket over lang tid. Hun begynte å forestille seg hvordan en plate ville høres ut gjennom perspektivet til karakteren Harley Quinn aka Lee Quinzel. Resultatet ble albumet Harlequin, som er ute i dag. Albumet inneholder 13 låter og spenner fra jazz, surf-punk, blues og klassisk – en påminner om at ingen andre kan gjøre det hun gjør og til det nivået hun gjør det! The Weeknd slapp i dag låten “Timeless” feat. Playboi Carti. Den fikk sin livedebut under The Weeknds konsert i Sao Paulo tidligere denne måneden. Låten blir å finne på det nye albumet Hurry Up Tomorrow, og ender med det trilogien av studioalbum, etter Dawn FM (2022) og After Hours (2020). Dett

Emilie Nicolas ute med akustisk versjon av favoritten "Oh Love"27.9.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Emilie Nicolas er nå tilbake med en akustisk versjon av fan-favoritten “Oh Love”, som slippes 27.september! Det er etter stor etterspørsel fra fansen at låten denne gangen slippes i en ny innpakning, strippet helt ned til en nær vokal og akustisk gitar i skjønn forening. Emilie har spilt den akustiske låten live på tour, og fått svært god mottakelse fra publikum. «Oh Love ble laget på gitar i 2019 og det var en del krangling i gruppa om hvordan den skulle låte på albumet som kom i 2020! Mange forelsket seg i demoen som var på akustisk gitar, men så endte den litt mer produsert. Så da vi skulle spille i Operaen føltes det helt naturlig å ta den *ned* igjen, og være helt mutters alene på scenen med den. Det er mange som har spurt etter versjonen, så det er veldig koselig å slippe den løs - rett før vi gjør det igjen - på Sentrum Scene i november.» sier Emilie. Originalen “Oh Love” er del av albumet “Let Her Breathe”, hvor det ​reflekteres over relasjoner i fortid og samtid, relasjoner so

Ventetiden er over - The Cure tilbake med ny musikk!26.9.2024 13:13:12 CEST | Pressemelding

The Cure slipper endelig sitt etterlengtede nye album SONGS OF A LOST WORLD 1. november. Albumet, som blir deres 14. studioutgivelse, er det første på hele 16 år. Låter fra det nye albumet har allerede blitt spilt for over 1,3 millioner fans under Shows Of A Lost World-turneen med over 90 konserter og besøk i 33 land. Første smakebit fra albumet er låten “ALONE”, som har åpnet hvert show under turneen og fikk sin norske radiopremiere på NRK P13 i dag. Om “ALONE” sier Robert Smith selv; "It's the track that unlocked the record; as soon as we had that piece of music recorded I knew it was the opening song, and I felt the whole album come into focus. I had been struggling to find the right opening line for the right opening song for a while, working with the simple idea of ‘being alone’, always in the back of my mind this nagging feeling that I already knew what the opening line should be… as soon as we finished recording I remembered the poem ‘Dregs' by the English poet Ernest Dowson… an

Emilie Nicolas annonserer ny låt!24.9.2024 09:00:00 CEST | Pressemelding

Emilie Nicolas er snart tilbake med en akustisk versjon av fan-favoritten “Oh Love”, som slippes 27. september. Det er etter stor etterspørsel fra fansen at låten denne gangen slippes i en ny innpakning, strippet helt ned til en nær vokal og akustisk gitar i skjønn forening. Emilie har spilt den akustiske låten live på tour, og fått svært god mottakelse fra publikum. «Oh Love ble laget på gitar i 2019 og det var en del krangling i gruppa om hvordan den skulle låte på albumet som kom i 2020! Mange forelsket seg i demoen som var på akustisk gitar, men så endte den litt mer produsert. Så da vi skulle spille i Operaen føltes det helt naturlig å ta den *ned* igjen, og være helt mutters alene på scenen med den. Det er mange som har spurt etter versjonen, så det er veldig koselig å slippe den løs - rett før vi gjør det igjen - på Sentrum Scene i november.» sier Emilie. Originalen “Oh Love” er del av albumet “Let Her Breathe”, hvor det ​reflekteres over relasjoner i fortid og samtid, relasjone

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye