RSA

BYD Seal U med pallplass i årets rekkeviddetest

Del

BYD Seal U leverte nest best i NAF og Motor sin anerkjente rekkeviddetest onsdag denne uken. - Dette plasserer BYD Seal U som en av de mest pålitelige elbilene på markedet, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge.

NAF og Motor avholdt sin årlige sommertest for å finne ut den faktiske rekkevidden for elbiler. Totalt deltok 26 elbiler blant de nyeste på det norske markedet. Den prestisjetunge testen har vært avholdt i flere år.

I testen konkurrerer bilene primært mot seg selv om hvilken bil som kommer nærmest rekkevidden som oppgis når du kjøper elbil – såkalt WLTP-rekkevidde. WLTP-standarden gir oppgitte rekkeviddetall testet under optimale forhold, men flere faktorer er kjent for å påvirke rekkevidden til elbiler negativt – som kalde temperaturer, vær, vind og stigninger.

Etter endt test sto BYD Seal U igjen på andreplass, med kun 0,2 % avvik fra oppgitt WLTP-rekkevidde på 500 km. Bilen gikk imponerende 499 km, til tross for utfordrende værforhold.

– Resultatet plasserer BYD Seal U som en av de mest pålitelige elbilene på markedet i dag. Vi vet at rekkevidde er en viktig faktor ved valg av bil, og med BYD Seal U kan du være trygg på at du får det du blir lovet. Dette viser at til tross for utfordrende værforhold, som gårsdagens rekkeviddetest bar preg av. Dette er helt i tråd med våre erfaringer så langt, sier Simen Wøien Christensen, salgssjef i BYD Norge.

 

Om BYD

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner.

Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv.

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.

 

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 13 land, og er den offisielle distributøren av BYD personbiler og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, har selskapet tatt et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.

RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden.

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra RSA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra RSA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RSA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye