Landkreditt

Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

Del

Landkreditt Bank har opplevd rekordhøy pågang etter de var ute som første bank med rentekutt i år.

Petter Remen Hanssen er digital- og markedssjef i Landkreditt (foto: Bård Gundersen)
Petter Remen Hanssen er digital- og markedssjef i Landkreditt (foto: Bård Gundersen)

Landkreditt oppnådde i 2023 et historisk godt årsresultat, noe som legger et godt grunnlag for den videre veksten konsernet planlegger i alle segmenter.  

Som kickstart på 2024 gikk Landkreditt Bank ut som første bank til å senke utlånsrentene. Samtidig holdt de innskuddsrentene i ro. Dette har gitt merkbare resultater for banken. 

– Vi har både hatt trafikkrekord på sidene våre og i antall mottatte søknader. Bare i løpet av dagen nyheten ble sluppet, oppnådde vi en økning på oppunder 3000 prosent. Vi ser også godt opp mot 70 prosent økning i trafikk fra den siste perioden før rentekuttet til inneværende periode, samt år mot år, sier leder for marked, Petter Remen Hanssen. 

Han legger til at trafikktallene også konvertertes inn i søknader.

– De samme tallene ser vi på boliglånssøknader, både samme dag og gjennom den siste perioden. 

Bygge merkevare og vekst 

Ved siden av et rentegrep som ble godt tatt imot i markedet, så har banken også vært ekstra synlige med merkevaren i år.

– Det er viktig for oss å bygge merkevare. Vi har vært offensive med en merkevarekampanje over tid som har blitt godt lagt merke til, ikke bare for banken, men for hele konsernet. Og både for privat- og landbruksmarkedet. Det kan jeg trygt si at vi har lyktes godt med. 

Selv med en god start for vekstperioden, har ikke banken og resten av konsernet noen planer om å sakke farten. 

– Vår ambisjon er å være frempå og utfordre, så vi håper at både markedet, med potensielle nye kunder, og våre eksisterende kunder satte pris på at vi var først ute med rentenedsettelse i år. Vi skal ta plass og har videre ambisjoner om det, sier markedssjefen. 

Kundefavoritt i mai 

I samme periode som det økende trykket har kommet til konsernet, ble banken kåret til kundefavoritt hos bytt.no blant 110 banker. 

– Parallelt med den store pågangen vi fikk, ble vi også kundefavoritt i mai hos bytt, så det viser at vi har håndtert trykket godt og at kundene våre er fornøyde. Vi har fortsatt en del å lære, men vi samler opp erfaringene og snur oss fort når trykket er så stort, avslutter Remen Hanssen. 

Kontakter

Bilder

Petter Remen Hanssen er digital- og markedssjef i Landkreditt (foto: Bård Gundersen)
Petter Remen Hanssen er digital- og markedssjef i Landkreditt (foto: Bård Gundersen)
Last ned bilde

Om Landkreditt

Landkreditt er et solid, mellomstort norsk finanskonsern, som tilbyr de produktene du trenger innen bank, fond, forsikring og eiendomsmegling. Kundene våre befinner seg i både person- og næringslivsmarkedet, hvor landbruk utgjør hovedtyngden.

Våre røtter er i landbruket, og vi er stolte over å være et samvirkeforetak eid av norske bønder. Formålet vårt er å bidra til en bedre økonomi for våre medlemmer og kunder gjennom å tilby gode finansløsninger. Dette formålet står like fjellstøtt nå som ved etableringen av Landkreditt i 1915.

Følg pressemeldinger fra Landkreditt

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Landkreditt på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Landkreditt

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye