Universal Music Norge

Plaza elsker når du synger med på «Røde Rubin»

Del

Sommeren er her og Plaza vil at du skal synge med. Lytt og lev lyfe med «Røde Rubin» ute fredag 7.juni.

- «Røde Rubin» er soundtracket for sommeren, sier Plaza om årets sommerlåt ute fredag 7.juni.

- En kveld i september satt jeg i studio med Kastel og lengtet etter sommer, så vi lagde "Røde Rubin». Den handler om å flørte med det forbudte enten det går bra eller dårlig, og ikke minst.. lyden av sommer. Nyt!, forteller Plaza om låta. 

- «Røde Rubin» er soundtracket for sommeren! Dans i regnet, sol deg i glansen og lev lyfe, oppfordrer Plaza. 

Det er en stund siden Plaza slapp musikk, så nå var det dags. Låta er produsert av produsent-duoen Kastel. Kjent for låter som «Perfekt» av Bendik, «Frida Kahlo» av Marstein og «Nordvästra» av Yasin.

Plaza debuterte som artist i 2017 med folkefavoritten Undergrunn. Rapgruppa slo virkelig gjennom da de slapp det selvtitulerte albumet UNDERGRUNN med hiter som «Italia» og «Medisin». Vinteren 2023 var Plaza det tredje medlemmet i Undergrunn som gikk solo med debutalbumet sitt Plaza O Plomo.


Gabriel «Plaza» Doria er inspirert av sine røtter i Brasil, og det hører man tydelig på soloalbumet Plaza O Plomo. I albumprosessen tok Plaza med seg Undergrunn-produsenten, Rik Pappa, og deler av sitt team til sitt andre hjemland, Brasil. På inspirasjonsreisen spilte Plaza og Rik Pappa inn deler av albumet. Låtene på albumet byr på alt fra lyder fra favelaen i Rio De Janeiro og tekster inspirert av et etterlengtet besøk til Plaza sin brasilianske familie. Plaza filmet tre musikkvideoer til låtene «Mata : Come», «Lola» og «2 Gode Grunner» med fotograf Magnus Lahn, bedre kjent som Orkidé.


Før sommeren 2023 slapp han singlen «Her og der» om hans travle livsstil som 21-åring. Det ble god stemning da Plaza spilte låta live for første gang på VG-lista for 50 000 i publikum.

Som soloartist og i Norges mest omtalte boyband Undergrunn har Plaza markert seg med sin unike stemme, skarpe rapvers og freshe stil. Det er ingen tvil om at Plaza vil fortsette å markere seg solo og som en av seks medlemmer i Undergrunn.

Kontakter

Bilder

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Benjamin Ingrosso, Emily Hammer, Remi Wolf, Hænrik, Metallica i Fortnite samt album fra Moneybagg Yo!14.6.2024 09:45:01 CEST | Pressemelding

Stjerneduoen Nico & Vinz er tilbake med norsk versjon av superhit! MERE BANJO! MERE BANJO! MERE BANJO! MERE BANJO! Emily Hammer med lekne og levende ord om store og nære temaer Hænrik om dårlig økonomi og lite framtidsutsikter Etter singlene "Kite" og "Honey Boy", samt en vellykket Better Days Europa-turné, er den svenske popsensasjonen Benjamin Ingrosso klar med sin etterlengtede nye singel “Look Who's Laughing Now”. Nylig gjorde han en spekakulær opptreden på den første semifinalen under Eurovision Song Contest 2024 hvor han ga oss en smakebit av den nye singelen. “Look Who's Laughing Now” viser oss Benjamins ubestridelige talent som låtskriver, artist og entertainer. Neste helg kan han oppleves live på Idyllfestivalen i Fredrikstad. Etter å ha spilt på alle kontinenter i den fysiske verden, retter Metallica nå blikket mot den digitale verden og Fortnite. Denne måneden blir Metallica det første bandet som inntar scenen i Fortnite. Det hele startet opp i går hvor det er fullt Metallic

MERE BANJO! MERE BANJO! MERE BANJO! MERE BANJO!14.6.2024 08:51:16 CEST | Pressemelding

Hør låta her: https://borse.lnk.to/MEREBANJO Hva vil vi ha? Mere banjo! Når får vi det? Fredag 14. Juni på alle strømmetjenester. Liker du bygda, banjo, protesttog, Rune Rudberg og en gitarknusende SterkeTim, så kan du heller ikke gå glipp av musikkvideoen som ligger klar til deg på YouTube! Sjekk den ut her: https://www.youtube.com/watch?v=93VhQc4uoYM Det blåser en vekkelsesvind over landet! Fra forblåste fiskevær i nord til frodige flatbygder i sør høres ropet: Mere banjo! Mere banjo! Partygrassduoen Børse har lytta til kravet, klatra opp på en høyball i Indre Østfold og blæsta ut en bøgdebanger som smeller like bra i Pontiac’en i Halden som i en Jaguar på beste vestkant. Børse er Mikael og Matias, som til vanlig står på scena med countryrapperne i Hagle. Her står de støtt i egne boots med mål om å blåse taket av låvefesten. Musikken varierer fra Hagle ved at den har et tydeligere countrypreg i vokal, harmonier og instrumenter, og mer fokus på historiefortelling i tekstuniverset. Bør

Stjerneduoen Nico & Vinz er tilbake med norsk versjon av superhit!13.6.2024 10:35:17 CEST | Pressemelding

Nico & Vinz feirer 10-årsjubilieumet for deres superhit «Am I Wrong» med en norsk versjon av låta. “Tar Jeg Feil” er den perfekte godlåt som oppmuntrer til å følge drømmene og ambisjonene sine, uavhengig av hva alle andre måtte mene. Med stjernehjelp fra artist og låtskriver Ramón, har denne favorittduoen skrevet den norske versjonen av låta som snart vil feste seg i alle nordmenn sine hjerter! Hør «Tar Jeg Feil» HER «Am I Wrong er en hjørnestein i vår karriere. Da vi så at den fylte 10 år og var i ferd med å treffe 2 milliarder streams ville vi gjøre noe helt spesielt. Ideen om å spille den inn på norsk er en hyllest til sangens røtter og folket som ga den sine første plays. Am I Wrong skrev norsk musikkhistorie og ble en stor internasjonal hit, og det er kanskje lett å glemme at den er skrevet i Oslo av Nicolay og Vincent fra Holmlia og Lambertseter. Vi håper at denne norske versjonen kan gjøre budskapet i sangen mer relaterbart og at den kan være med på å inspirere en ny generasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye