AF Gruppen

Bygger lager- og logistikkbygg utenfor Bergen

Del

Helgesen Tekniske Bygg AS (HTB), et selskap i AF Gruppen, har signert kontrakt med Høgafjellet Eigedom AS for bygging av nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll i Osterøy kommune. Kontrakten er en totalentreprise med verdi på MNOK 111 ekskl. mva.

Illustrasjon av nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll
Illustrasjon av nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll HTB

Bygget er på 10.800 kvm og skal føres opp med energiklasse A. Bygget vil bestå av lager, separat rent-lager, lastesoner og kontor- og sosialdel. Bruker av bygget blir NorEngros K J Brusdal AS.

 -  Vi har utviklet prosjektet i godt samarbeid med NorEngros K J Brusdal AS og Kenneth Nielsen i Proptech Consulting AS. HTB har vært arkitekt, og gjort nødvendige prosjekteringer for optimalisering til kundens bruk. Det er nå klart for oppføring av et moderne lager- og logistikkbygg som er forberedt på det grønne skiftet, bl.a. med solceller på tak, bergvarme, godt med ladepunkt for personbiler, varebiler og lastebiler. Vi gleder vi til å starte på prosjektet og dermed også utviklingen av et nytt næringsområde på Espevoll, i Osterøy kommune, sier Ronny Laastad, adm.dir. i HTB.

Byggestart vil være sommeren 2024 med forventet ferdigstillelse første kvartal 2025.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon av nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll
Illustrasjon av nytt lager- og logistikkbygg på Espevoll
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 30,5 mrd kroner i 2023 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye