Geelmuyden KieseGeelmuyden Kiese

Talerlisten inn i Geelmuyden Kiese-fellesskapet

Del

Foredragsfirmaet Talerlisten blir «samboere» med kommunikasjonshuset Geelmuyden Kiese og eventbyrået Playroom. Dermed styrkes et allerede vitalt kommunikasjonsmiljø i Tullinkvartalet og på St. Olavs plass i Oslo.

Severin Roald, adm.dir i Geelmuyden Kiese, og Nils Apeland, Toastmaster Talerlisten.
Severin Roald, adm.dir i Geelmuyden Kiese, og Nils Apeland, Toastmaster Talerlisten. Geelmuyden Kiese

– Vi er tre sterke fagmiljøer som hjelper våre kunder til å kommunisere bedre og mer effektivt og vi ser allerede synergier gjennom felles leveranser. Sammen kan vi levere et bredt spekter av tjenester, sier Severin Roald som er adm. dir i Geelmuyden Kiese. 

Talerlisten har gjennom vinteren samarbeidet om oppbygningen av den nye Tostrupkjelleren «Onsdag på Trekanten» sammen med Geelmuyden Kiese. Gjennom det ble det etablert en dialog som har medført at Talerlisten nå har flyttet inn i 9. etasje på «Trekanten». 

– Talerlisten har seks ansatte og omsatte i fjor for i overkant av 30 millioner kroner. Selskapet ledes av PR-veteran Nils Apeland, som tar med seg bred rådgivererfaring inn i fellesskapet.

– Talerlisten har hatt en imponerende utvikling og deres kompetanse passer godt inn i vår strategi om å bygge et kompetansehus. Gjennom Talerlisten får vi også tilgang til et fantastisk nettverk av ettertraktede eksperter og innledere som vi kan trekke inn i prosjekter til glede for våre kunder i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia og USA, sier Bjørn Richard Johansen som er kommersiell direktør i Geelmuyden Kiese og rådgiver for styret i Paritee. 

– Geelmuyden Kiese er et stort samfunnsbyrå som er opptatt av hva mennesker kan få til sammen, så det var lett å si ja da de åpnet dørene. Vi er allerede godt i gang med flere samarbeid, sier Nils Apeland, toastmaster i Talerlisten.

De ansatte i de tre selskapene kan dessuten glede seg over jevnlig inspirasjon og faglig påfyll fra Talerlistens mange foredragsholdere. Denne uken fikk medarbeiderne fra de tre selskapene oppleve et foredrag med tidligere DNB-sjef Rune Bjerke. Han fortalte om endring og endringsledelse, med en rekke gode historier og eksempler.

Ytterligere informasjon:
Nils Apeland, toastmaster for Talerlisten, mobil 916 44 266, e-post: nils@talerlisten.no 
Severin Roald, administrerende direktør, mobil 920 30 033, e-post: severin.roald@gknordic.com

Kontakter

Bilder

Severin Roald, adm.dir i Geelmuyden Kiese, og Nils Apeland, Toastmaster Talerlisten.
Severin Roald, adm.dir i Geelmuyden Kiese, og Nils Apeland, Toastmaster Talerlisten.
Last ned bilde
Bjørn Richard Johansen, kommersiell direktør og strategisk rådgiver i Geelmuyden Kiese og Paritee, Nils Apeland, Toastmaster i Talerlisten, Rune Bjerke, styreproff og foredragsholder hos Talerlisten.
Bjørn Richard Johansen, kommersiell direktør og strategisk rådgiver i Geelmuyden Kiese og Paritee, Nils Apeland, Toastmaster i Talerlisten, Rune Bjerke, styreproff og foredragsholder hos Talerlisten.
Last ned bilde

Om Talerlisten og Geelmuyden Kiese

Om Talerlisten
Talerlisten formidler foredragsholdere, talere, konferansierer og kursledere til norsk næringsliv, konferanser og eventer. 

Om Geelmuyden Kiese
Holdingselskapet Paritee kjøpte Geelmuyden Kiese Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Selskapet eier også Brands2life med 200 ansatte i London i UK og i New York, San Fransisco og New York i USA. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjonsbransjen i Norden.

Samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er et av Skandinavias største kommunikasjonsbyråer. Paritee har totalt ca. 350 ansatte i fem land. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye