Deloitte

Deloitte tar opp 21 nye partnere

Del

Deloitte tar opp 21 nye partnere fra egen organisasjon fra og med 1. juni 2024. Med tidligere opptak av Ronny Thomas Jenssen og Trond Killi, har Deloitte fått rekordmange nye partnere på kort tid.

Partneropptaket er en årlig begivenhet som er viktig både for organisasjonen, så vel som den enkelte. Opptaket er en sentral del av selskapets lederutvikling og viser både til karrieremuligheter og hvilken vekst Deloitte har hatt de siste årene.

- Det er med stor glede vi nå tar opp rekordmange nye partnere. At vi i år tar opp 21 nye partnere fra egne rekker, viser at det er mye talent og dyktige medarbeidere i Deloitte. Jeg er svært stolt av våre nye partnere som kommer til å levere verdi for kundene våre innenfor viktige satsningsområder i årene fremover, sier Sjur Gaaseide, CEO i Deloitte.

De nye partnerne er:
Karin Askildsen Tjønn, Audit & Assurance
Mats Nøttveit, Audit & Assurance
Linn Therese Terøy, Audit & Assurance
Eirik Vikingstad, Audit & Assurance
Christer Voll, Audit & Assurance
Dag Skretteberg, Audit & Assurance
Joakim Redbo Kjær, Audit & Assurance
Mikaela Ahlgren, Audit & Assurance
Arne Magnus Johnsen, Audit & Assurance

Chanakya Sharma, Consulting
Espen Odland Baird, Consulting
Cecilie Nordbø, Consulting
Ole Petter Breiteig, Consulting

Ciara Klingler, Financial Advicory

Kristina O. Krohn, Risk Advisory
Anders Strangstad, Risk Advisory

Jon Henry Rosseland, Deloitte Advokatfirma
Torgeir Overøye, Deloitte Advokatfirma
Hans-Thyge Solheim Hansen, Deloitte Advokatfirma
Silje Marie Lønning, Deloitte Advokatfirma
David Candell, Deloitte Advokatfirma

I tillegg har følgende blitt tatt opp som partnere tidligere i året:
Ronny Thomas Jenssen, Audit & Assurance
Trond Killi, Audit & Assurance

Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester, og har store fagmiljøer som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. I Norge har Deloitte i underkant av 2.000 medarbeidere.

– Noen av de nye partnerne har utviklet hele karrieren i Deloitte, mens andre har kommet inn på senere tidspunkt. Fellesnevneren for alle de nye partnerne er at de er ledere for strategisk viktige områder som vil være avgjørende for å skape nye løsninger og å finne nye metoder for å løse fremtidens uforutsigbare problemstillinger, sier Gaaseide.

Partnerskapet i Deloitte Norge teller i dag 169 partnere innen forretningsområdene Audit & Assurance, Consulting, Risk Advisory, Financial Advisory, samt Deloitte Advokatfirma.

Kontakter

Om Deloitte

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye