Nærings- og fiskeridepartementet

Næringsministeren mottar ny rapport om forskning- og innovasjon i reiselivsnæringen

Del

Nærings- og fiskeridepartementet har bedt om forslag til forsknings- og innovasjonstiltak for reiselivsnæringen. Mandag 3. juni mottar næringsminister Cecilie Myrseth forslag til tiltak for å utløse potensialet i næringen.

NFD / David Berg Tvetene

– Regjeringen vil bidra til at reiselivsnæringen utvikler seg i en mer bærekraftig retning, blir mer helårlig, fortsetter å skape aktivitet i hele landet, bidrar til økt verdiskaping og gjennomfører en grønn omstilling. Jeg ser frem til å få gode innspill til veien videre, sier næringsminister Cecilie Myrseth (Ap).

Det er Strategigruppen Reiseliv 2030 som skal overlevere sin rapport til næringsministeren. Under fremleggelsen vil de presentere sine forslag til nye tiltak for reiselivet.

Gruppen har blitt ledet av Åsunn Lyngedal, fakultetsdirektør ved UiT Norges arktiske universitet. Innovasjon Norge har vært sekretariat for arbeidet.

Praktisk info:

Tid: 3. juni kl. 12.00-12.30

Sted: NFDs lokaler, Kongens gate 8 i Oslo

Husk gyldig ID.

Kontaktperson: Kommunikasjonsrådgiver Sandra Godtlibsen, tlf. 482 46 740, e-post: sgo@nfd.dep.no.

Nøkkelord

Om oss

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye