Jungheinrich

Motvektstruck fra Jungheinrich får høyeste utmerkelse i Red Dot Design Award

Del

Jungheinrich sin elektriske motvektstruck EFG 4, har blitt anerkjent som 'Best of the Best' på Red Dot Design Award. Trucken imponerte juryen med sin kjørekomfort og manøvreringsevne. I tillegg ble Jungheinrich sin autonome mobile robot, arculee M, også hedret med en Red Dot Award.

Motvektstruck fra Jungheinrich får høyeste utmerkelse i Red Dot Design Award
Motvektstruck fra Jungheinrich får høyeste utmerkelse i Red Dot Design Award Foto: Jungheinrich AG

EFG imponerer med design og ergonomi

Jungheinrich sin elektriske motvektstruck av typen EFG 4 har blitt anerkjent som 'Best of the Best' på Red Dot Design Award. Juryen var spesielt imponert over førerhytte-designet som tilbyr forbedret sikt grunnet smale B-søyler og kompakte mastprofiler. Panoramataket gir også ytterligere sikt mot lasten. 

Optimal sikt og rask håndtering av tung last

De effektive elektriske firehjulstruckene i EFG 4-serien har en løftekapasitet på inntil 3500 kilo. De er designet for rask håndtering av tung last i intern godstransport og for drift med tilleggsutstyr. 

Ergonomisk perfeksjon

Førerplassen i EFG 4 er designet med fokus på ergonomi. Lav innstigning, romslig fotbrønn og smal rattstamme gir god plass til knær og ben. Juryen roste truckens ergonomi og fremhevet førersetet og belysningsløsninger.

Sikkerhet og brukervennlighet

EFG 4 har blitt designet med føreren i fokus. Alle detaljer er nøye utviklet for å møte brukerens behov, noe som resulterer i høy brukskvalitet. Juryen uttalte at trucken er en hyllest til kjørekomfort og enkel varehåndtering.

Prisbelønt autonom robot

Jungheinrich sin autonome mobile robot arculee M, mottok også en Red Dot Award. Denne AMR-løsningen kan transportere last på inntil 1300 kilo på vanlige lastbærere med en hastighet på 1,6 meter i sekundet. Det avanserte 360° sikkerhetssensorsystemet sikrer trygg navigasjon og samarbeid mellom mennesker og maskin.

Innovativ teknologi gir optimal samhandling

arculee M gjenkjenner hindringer av seg selv og tilpasser seg situasjoner for å opprettholde sikkerhet og fleksibilitet. Juryen roste robotens estetikk og teknologi som muliggjør optimal interaksjon mellom menneske og maskin.

Red Dot Award: Et globalt kvalitetsstempel

Red Dot Award har siden 1955 anerkjent verdens beste og mest nyskapende produkter. En internasjonal jury av uavhengige eksperter fra design, vitenskap og journalistikk velger årlig ut produkter som utmerker seg med høy designkvalitet. 'Best of the Best' er konkurransens høyeste utmerkelse og tildeles banebrytende design.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Følg pressemeldinger fra Jungheinrich

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Jungheinrich på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Jungheinrich

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye