Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Se fremtidens arkitektur, design og landskapsarkitektur

Del

Hvordan løser fremtidens arkitekter, designere og landskapsarkitekter samtidens utfordringer? Lørdag 1. juni åpner vi dørene til Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo og viser arbeidene til avgangskullene våre.  Velkommen til diplomutstilling!

Avgangsstudentene ved arkitektur og landskapsarkitektur viser arbeidene sine i den store byggehallen på Arkitektur- og designhøgskolen i Maridalsveien 29.
Avgangsstudentene ved arkitektur og landskapsarkitektur viser arbeidene sine i den store byggehallen på Arkitektur- og designhøgskolen i Maridalsveien 29. Foto: AHO

– Arkitektur, design og landskapsarkitektur er viktige fag for den transformasjonen verden trenger. AHOs diplomprosjekter viser konkrete og håndgripelige forslag og løsninger til denne transformasjonen, sier en stolt rektor Irene Alma Lønne ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO).

AHO stiller ut avgangsprosjektene for å vise fram hvordan studentene ved høgskolen tar samfunnsansvaret på det dypeste alvor.

– Vårt ønske for alle studentene våre er at de skal gjøre en forskjell på sin egen unike måte, både for fagene våre, i yrkeslivet, for menneskene rundt seg, samfunnet og jordkloden, sier Lønne.

Hvordan vil verden se ut

AHO-rektoren gleder seg til å vise fram fremtidens design, framtidens bygde omgivelser, framtidens landskap og framtidens byer. 

– Bryr man seg om hvordan verden vil se ut når neste generasjon tar over, bør man komme hit neste uke og se utstillingene våre, sier rektor ved AHO.

Utstillingen heter AHO Works og er todelt. Diplomstudentenes avgangsutstilling er samlet i to arealer, mens andre studenters prosjekter er spredt rundt i første etasje i skolebygningen. 

  • Utstillingen åpner lørdag 1. juni kl 10:00
  • Åpningstidene i ukedager er 08:00-15:00
  • Åpningstider i helgedager er 10:00-18:00
null
Lai Ching Ngs prosjekt «Smellscape of coexistence» om plantearter i Hong Kong. Foto: AHO
null
Designstudent Aleksandro Vallis diplomprosjekt «The Cost of Democratic Fashion». Foto: AHO
null
Tjeneste- og servicedesignstudentenes avgangsutstilling er spesilet spektakulær og stor i år. Tematikken spenner fra AI i skolen via digitale helse- og omsorgsløsninger til systemer for klimahensyn i byggeprosesser. Foto: AHO
null
Nipun Hettiarachchis diplomprosjekt «Avalanche-scape: Designing avalanche protective landscapes.»

Kontakter

Om Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO)

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) er en ledende, internasjonal vitenskapelig høgskole som gir utdanning innen arkitektur, design, landskapsarkitektur og urbanisme. AHOs kunnskapsfelt har formgiving som fokus og virksomheten omfatter alle skalaer; gjenstander, systemer, bygninger, by- og landskapsforming. Skolen er organisert i tre institutter, og har crika 800 studenter og 270 ansatte.

Følg pressemeldinger fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye