Geelmuyden Kiese

Geelmuyden Kiese henter politisk talent

Del

Bystyrepolitiker og tidligere First House-rådgiver Ingeborg Bjørnevik vender tilbake til kommunikasjonsbransjen som ny rådgiver i Geelmuyden Kiese.

Ingeborg Bjørnevik og Severin Roald.
Ingeborg Bjørnevik og Severin Roald.

Bjørnevik tar med seg erfaring fra politikk, kommunikasjon og organisasjonsarbeid til byrået. Hun var rådgiver i First House i fire år, før hun ble kommunikasjonsrådgiver i NHO Oslo Viken.

Bjørnevik er også folkevalgt for Fremskrittspartiet i Oslo, og sitter i Samferdsels- og miljøutvalget i Oslo bystyre. Hun har en lang karriere bak seg i FrP og FpU, hvor hun blant annet har vært leder for Trondheim FpU. Hun er utdannet økonom fra Norges Handelshøyskole.

– Etter et par års opphold fra kommunikasjonsbransjen, blir det godt å komme tilbake til en hverdag hvor jeg får brukt interessen for både politikk og næringsliv. Vi lever i en tid hvor politikken trenger å lære mer av næringslivet, og næringslivet trenger å lære mer om hvordan politikken fungerer, sier Bjørnevik.

Administrerende direktør  Severin Roald er fornøyd med ansettelsen.

– Ingeborg er et stort politisk talent med sterke rådgiveregenskaper. Vi er et samfunnsbyrå og bygger nå et sterkt rådgiverkorps innenfor politikk og myndighetskontakt til det beste for våre kunder. Ingeborg blir en svært solid tilvekst, sier Roald. 

Bjørnevik starter i stillingen 1. september.

Kontakter

Bilder

Ingeborg Bjørnevik, påtroppende rådgiver i Geelmuyden Kiese
Ingeborg Bjørnevik, påtroppende rådgiver i Geelmuyden Kiese
Last ned bilde
Ingeborg Bjørnevik og Severin Roald.
Ingeborg Bjørnevik og Severin Roald.
Last ned bilde

Om Geelmuyden Kiese

Holdingselskapet Paritee kjøpte GK Gruppen ved årsskiftet 2021/2022. Selskapet har som ambisjon å vokse i Norden og en rekke europeiske markeder. Bak Paritee står en rekke bransjenestorer i kommunikasjonsbransjen i Norden.

Samfunnsbyrået Geelmuyden Kiese som ble etablert i 1989 og har mer enn 140 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, København og Stockholm. Selskapet er Skandinavias største kommunikasjonsbyrå. Se mer på: www.paritee.com og www.gknordic.com

Følg pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Geelmuyden Kiese på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Geelmuyden Kiese

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye