AF Gruppen

Bygger 87 leiligheter i Stockholm

Del

AF Gruppens datterselskap HMB har fått i oppdrag å bygge 87 leiligheter i Nockebyhov/Bromma i Stockholms kommune på vegne av Familjebostäder. Kontraktsbeløpet er MSEK 178 ekskl. mva. Prosjektet vil bli gjennomført som en utførelsesentreprise.

Illustrasjon fra Oldmästaren
Illustrasjon fra Oldmästaren Varg arkitekter

Prosjektet, som går under navnet Oldmästaren, omfatter bygging av 87 utleieleiligheter, hvorav seks av dem er spesielt tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne. Ett av de tre byggene som skal oppføres er et miljöspets-prosjekt, noe som innebærer høye krav til byggematerialer og energieffektivitet. Dette bygget skal sertifiseres Miljöbyggnad Guld.

– Vi er glade for fornyet tillit fra kunden og vi ser frem til å starte dette spennende prosjektet i samarbeid med Familjebostäder, sier Bård Frydenlund, konserndirektør i AF Gruppen.

Byggingen av Oldmästaren forventes å starte ved årsskiftet 2024/2025.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Illustrasjon fra Oldmästaren
Illustrasjon fra Oldmästaren
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 30,5 mrd kroner i 2023 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye