TV 2

Gled deg til en heftig og innholdsrik sommer på TV 2

Del

De sportsglade kan glede seg til en nervepirrende sommer på TV 2. I tillegg til et bredt utvalg av norsk og utenlandsk kvalitetsunderholdning i juni og juli.

Fotball-EM i Tyskland, Tour de France, norsk toppfotball, «Ekstrem gjemsel», «Sommerhytta» og britisk kvalitetsdrama er bare av noen av godbitene du får servert på TV 2 Play og TV 2s kanaler i sommer. 

– Våre seere kan se frem til en sommer spekket med norsk og utenlandsk kvalitetsunderholdning på TV 2 Play. Med «Sommerhytta» og premiereklare «Ekstrem gjemsel - gi et lite pip», blir det spenning, humor og mye dramatikk gjennom sommeren. I tillegg har vi sikret oss flere kritikerroste drama- og spenningsserier fra utlandet, sier programredaktør i TV 2, Trygve Rønningen og legger til:

– Og for de sportsinteresserte blir dette en sommer av de sjeldne. Med fotball-EM i Tyskland, norsk fotball, landskamper i fotball og håndball og Tour de France på menyen, er TV 2 Play et godt sted å være i sommer. 

Under finner du oversikt over TV 2s brede utvalg av sport og underholdning.

Champions League 

Allerede lørdag 1. juni klokken 21.00 er det duket for finalen i Champions League på Wembley Stadium i London. I finalen skal Real Madrid og Borussia Dortmund gjøre opp om Europas gjeveste klubbtrofé. Og midt i begivenhetens sentrum står en 26-åring fra Lyngdal; Julian Ryerson har storspilt i årets Champions League og er ventet en plass i startoppstillingen til Dortmund. TV 2 er på plass i Lyngdal for anledningen og vil følge kampen tett fra Ryersons hjemby. 

TV 2 vil også være til stede på arenaen i London med et sterkt mannskap av våre største fotballprofiler for å gi seerne alt fra en av årets største sportsbegivenheter. Kampen vises på TV 2 Play og TV 2 Direkte. Sendingen starter 19.00.

null
EM-klare: TV 2s programledere Jon Hartvig Børrestad og Ingrid Halstensen. Foto: Espen Solli/TV 2/NRK

Fotball-EM i Tyskland

14. juni sparkes fotball-EM i gang i Tyskland. Med fulle tribuner, folkefest og Europas største fotballprofiler, kan seerne glede seg til EM-sluttspillet. 

24 nasjoner skal delta i mesterskapet. Disse er fordelt på seks grupper med fire lag i hver. Vertsnasjonen Tyskland åpner EM med kamp mot Skottland på Allianz Arena i München fredag 14. juni. 

De to beste i hver gruppe slår følge med de fire beste treerne til åttedelsfinalene. Deretter er det vinn eller forsvinn til den store finalen på Olympiastadion i Berlin søndag 14. juli.  

Seerne kan glede seg til stor tilstedeværelse fra Tyskland i skjønn forening med folkefest fra TV 2s studio på Kontraskjæret i Oslo. I tillegg til sendingene rundt kampene, vil TV 2 avslutte EM-kveldene med magasinet «Alle elsker EM». Her vil programlederne og sidekick Jonis Josef ta temperaturen på det som skjer på og utenfor banen i Tyskland sammen med gjester. 

Alle TV 2s kamper sendes direkte på TV 2 Play, i tillegg til TV 2 Direkte. Enkelte kamper vil også bli vist på TV 2 Sport 1. Resterende kamper sendes hos NRK. 

null
SYKKEL-SOMMER: Christian Paasche, Dag Otto Lauritzen og Mads Kaggestad er klar for den 111. utgaven av Tour de France. Foto: TV 2

Sykkel

Ingen sommer uten Tour de France på TV 2. Men først skal rytterne gjennom et av de viktigste oppkjøringsrittene, nemlig det tradisjonsrike Critérium du Dauphiné. Fra 2. juni sender TV 2 alle de åtte etappene av rittet fra Sørøst-Frankrike.  

Så er det duket for den 111. utgaven av Tour de France. Fra 29. juni er Christian Paasche, Mads Kaggestad, Magnus Drivenes og Marius Skjelbæk klare til å lose TV 2-seerne gjennom verdens hardeste sykkelritt. I tillegg vil Dag Otto Lauritzen både oppsøke og skape god stemning langs løypene. I kjent stil vil han også ha med seg en rekke profilerte gjester i bilen rundt i Frankrike. I år starter Tour de France med tre etapper i Italia, før vinneren skal kåres etter målgang av siste etappe i Nice 21. juli. Tour de France sendes på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

null
LANDSKAMPARENA: Både herre- og damelandslaget spiller landskamper i sommer. FOTO: Jan-Petter Dahl/TV 2

Landskamper

I sommer spiller de norske fotballkvinnene to kvalifiseringskamper til EM. Tirsdag 4. juni møter de Italia på bortebane, før de tar imot Nederland til kvalifiseringskamp 16. juli.  

Landslagsherrene skal også i aksjon. Onsdag 5. juni tar de imot Kosovo til privatlandskamp på Ullevaal Stadion, før de møter Danmark til privatlandskamp i Parken i København 8. juni.  

Norsk fotball

Eliteserien i fotball tar ingen pause i sommervarmen. Med fulle runder, er det klart for stor spenning og dramatikk når nye trepoengere skal jages på stadionene rundt om i Norge. Toppserien og 1. divisjon for kvinner spilles gjennom juni og med én serierunde i juli. I OBOS-ligaen skal det også spilles enkelte kamper gjennom sommeren.  

null
KOMMENTATOR: TV 2s håndballkommentator Harald Bredeli er klar for håndballfest i Gjøvik Fjellhall. Foto: TV 2

Håndball

16. juli er det klart for håndball-fest fra Gjøvik Fjellhall. Da skal det norske kvinne- og herrelandslaget lade opp til OL med privatlandskamper. Kvinnene skal måle krefter med de danske kvinnene, før herrelandslaget møter Spania senere samme kveld.  

18. juli reiser håndballjentene til Danmark for returkamp mot danskene.  

Tennis

Tennisfansen kan se frem til en heftig tennismeny på TV 2 i sommer. Det er spesielt verdt å notere seg turneringene i Båstad, Montreal og Cincinnati der vår egen Casper Ruud skal spille. 

10. - 16. juni: 
ATP 250, Stuttgart: Boss Open 
ATP 250, Den Bosch: Libema Open 

 
17. - 23. juni: 
ATP 500, London: Cinch Championship 
ATP 500, Halle: Terra Wortmann Open

24. - 29. juni: 
ATP 250, Mallorca: Mallorca Championship 
ATP 250, Eastbourne: Rothesay International 

 
15. - 21. juli: 
ATP 500, Hamburg: Hamburg Open 
ATP 250, Båstad: Nordea Open  
ATP 250, Newport: Infosys Hall of Fame Open 
ATP 250, Gstaad: EFG Swiss Open Gstaad 

 
22. - 27. juli: 
ATP 250, Umag: Plava Laguna Croatia Open 
ATP 250, Atlanta: Atlanta Open 
ATP 250, Kitzbühel: Generali Open 

 
29. juli - 4. august: 
ATP 500, Washington: Mubadala Citi DC Open 

6.-12. august:
ATP 1000, Montreal, National Bank Open Presented by Rogers


12.-19. august:
ATP 1000, Cincinnati: Cincinnati Open


18.-24. august:
ATP 250, Winston-Salem: Winston-Salem Open

null
Årets deltakere i Sommerhytta. Bak fra venstre: Mina Bonful og Isabel Mikkelsen Sowe, Cathrine Fossum i midten, Jamina Heggedal og Stine Gabrielsen. Foran fra venstre: Henrik Heika Wiik og Helene Svalaland Johansen, og Reidar Hammer og Linn Veronika Breivik. Foto: TV 2 / Espen Solli

Sommerhytta 


I «Sommerhytta» konkurrerer de fire deltakerparene Jamina og Stine, Mina og Isabel, Helene og Henrik, og Linn Veronika og Reidar om å vinne sin egen hytte i Kungsvik i nærheten av Strømstad i Sverige. Det er jevnt frem mot finaleuken og den siste uken deles det ut hele seks gullhammere – og her er det helt åpent frem til siste gullhammer deles ut i finaleprogrammet torsdag 13. juni. «Sommerhytta» vises mandag til torsdag på TV 2 Direkte og TV 2 Play.

null
«Funkyfam på ferie» - fra venstre Silas Massa Vasstrand, Trude Vasstrand, Emil Massa Vasstrand, Jørgine Massa Vasstrand, Noah Vasstrand og Morten Sundli. Foto: TV 2/montasje.

Funkyfam på ferie

Den populære familien Vasstrand, best kjent som «Funkyfam», er aktuell i en ny serie. Her skal grenser flyttes, uforglemmelige minner dannes og store drømmer oppfylles når familien Vasstrand kaster seg ut i nye utfordringer på sin bobilferie gjennom Norge.  «Funkyfam på ferie» og får premiere 21. juni på TV 2 Play, og to nye episoder publiseres hver fredag. Serien vil også vises på TV 2 Direkte fra 8. juli.

null
Programleder i «Ekstrem gjemsel – gi et lite pip» er Robin Hofset, Victor Sotberg og Christopher Omdahl. Deltakerne er fra venstre bakerste rad: Kai Thomas Larsen – Skrellex, Mikkel Bratt Silset og Aksel August Braathen. Midtrad: Katrine Moholt, Bahare Viken, Jennie Sofie Lie Pickl, Margrethe Røed, Trine Lise Olsen, Øyunn Krogh og Hasse Hope. Fremst: Ahmed Mamow, Victoria Skau, Nora Haukland, Sander “Randulle” Dale og Agnete Saba. Foto: TV 2/Espen Solli.

Ekstrem gjemsel – gi et lite pip 


I «Ekstrem gjemsel – gi et lite pip» vil 15 kjendiser konkurrere i en ekstrem gjemsellek. Programleder Victor Sotberg har med seg programledermakkerne Christopher Omdahl og Robin Hofset, og sammen skal de jakte på deltakerne som får i oppgave å gjemme seg best mulig for ikke å bli funnet. Deltakerne får kastet på seg nye spennende utfordringer som gjør det ekstra vanskelig for dem å holde seg skjult. I hver episode oppsøkes nye arenaer og deltakerne ryker ut på tur. 
Programmet får premiere 1. juli, og hver uke publiseres en ny episode på TV 2 Play.

null
Dokumentarserien «Oslo fengsel» gir et unikt innblikk i hverdagen bak murene i Oslo fengsel. Foto: Novemberfilm/TV 2.

Oslo fengsel  

For første gang åpner Oslo fengsel dørene, i en ny dokumentarserie som gir et unikt innblikk i den daglige driften av det som er landets eldste, travleste og mest beryktede soningsanstalt.  

I «Oslo fengsel» følger vi fengselsbetjentene og de innsatte i det som er den største smeltedigelen av kriminelle og varetektsinnsatte i Norge. Oslo fengsel har rundt 300 ansatte, og har kapasitet til å huse hele 242 innsatte. Seerne får innblikk i en krevende arbeidshverdag, der ansatte opplever å bli slått, spyttet på og hetset. Fengselsbetjentene må sette tydelige grenser, samtidig som de skal motivere de innsatte til å bryte ut av sine kriminelle handlingsmønstre og bidra til å gjøre dem klare for et liv utenfor murene. Det krever et enormt fokus og «hud tykkere enn lær», som de selv uttrykker det. 

«Oslo fengsel» har premiere på TV 2 Play 3. juni.  

null
Hudson & Rex består av seks sesonger som slippes på TV 2 Play denne sommeren. Foto: TV 2

Hudson & Rex

Husker du den østerrikske politiserien «Rex» som gikk på 90-tallet? Nå returnerer en legende i ny drakt. «Hudson & Rex» har allerede gjort suksess i Sverige og Danmark, for ikke å snakke om hjemlandet Canada.

Etterforsker Charlie Hudson (John Reardon) ved St. Johns politiavdeling, slår seg sammen med en noe uvanlig partner; Rex, en schäferhund med snute for subtile spor som mennesker overser. Sammen etterforsker de en rekke varierte forbrytelser: fra en kidnapping som avdekker en større sammensvergelse, til et mord som har røtter i de rikes verden. Med Hudsons dyktige sinn og Rex´ skarpe sanser er den dynamiske duoen ustoppelig.
Programmet har premiere 31. mai på TV 2 Play. Serien har totalt seks sesonger som slippes på TV 2 Play gjennom hele sommeren. 

null
Et romvesen tar identiteten til en lege i en småby og begynner gradvis å kjempe med det moralske dilemmaet knyttet til hans hemmelige oppdrag på jorden. Foto: TV 2

Resident Alien 

Et komisk sci-fi-drama basert på en tegneserieserie med samme navn, hvor vi følger et romvesen som har landet på jorden og utgir seg for å være lege i en liten by i Colorado. Dette utenomjordiske vesenet må på en eller annen måte tilpasse seg menneskene i byen, samtidig som han prøver å fullføre sitt hemmelige oppdrag på jorden. Medvirkende: Alan Tudyk. Sesong 1 og 2 blir tilgjengelig 1. juni på TV 2 Play, mens sesong 3 har premiere 10. juni på TV 2 Play.

null
Britisk skandaledrama med Claire Foy i hovedrollen som hertuginne Margaret Campbell. Foto: TV 2 / BritBox

A Very British Scandal

Miniserie i tre deler inspirert av den sanne historien om skilsmissen til «Duke og Duchess of Argvill»; en av de mest beryktede, ekstraordinære og brutale rettssakene i det 20. århundre. Margaret, hertuginne av Argyll, er berømt for sin karisma, sitt flotte utseende og stil. Hun dominerer alle forsider når skilsmissesaken avdekker beskyldninger om svindel, tyveri, vold, dop og et spesielt polaroid-bilde som hjemsøker henne resten av livet. Programmet består av tre episoder, med premiere 5. juni på TV 2 Play.

null
Britisk thriller som utforsker styrken to kvinner viser i møtet med en svindler. Foto: TV 2 / BritBox

Pack of Lies

«The Following Events Are Based on a Pack of Lies» er en mørk, morsom og uforutsigbar thriller om tre bemerkelsesverdige karakterer fanget i en episk trekant.

Alice er personlig assistent, alenemor og livslang Madonna-fan. Caroline er en bestselgende forfatter som bor alene i et stort herskapshus, med puddelen Goblin. Dr Robert Chance er en eksentrisk og kjent miljøgründer som prøver å svindlere de begge.

Dette er en historie om løgner og falskhet, og den moderne svindleren. Hvorfor stiger respektable psykopater til topps? Hvorfor virker en fin mann i dress så troverdig sammenlignet med en alenemor i en rosa allværsjakke? Fremfor alt er dette også historien om et uventet vennskap mellom to svært forskjellige kvinner og hva de kan oppnå om de bare blir hørt. Programmet består av fem episoder, med premiere 10. juli på TV 2 Play. 

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Kokkeskolen, Sofa, Alle elsker David, Sommerhytta, Fjellhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime, Purk og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp, Skal vi danse, Love Island, Evig singel, Oslo fengsel, Norge bak fasaden, Huskestue

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Tonje ØvervollProsjektleder og kommunikasjonsansvarlig

Internasjonalt og innkjøpt innhold, Tina – Jakten på en drapsmann, Åsted Norge, Tordivelen flyr i skumringen

Tel:+47 948 22 471tonje.overvoll@tv2.no

Bilder

EKSTREMT GJEMSEL - GI ET LITE PIP: Programleder i «Ekstrem gjemsel – gi et lite pip» er Robin Hofset, Victor Sotberg og Christopher Omdahl. Deltakerne er fra venstre bakerste rad: Kai Thomas Larsen – Skrellex, Mikkel Bratt Silset og Aksel August Braathen. Midtrad: Katrine Moholt, Bahare Viken, Jennie Sofie Lie Pickl, Margrethe Røed, Trine Lise Olsen, Øyunn Krogh og Hasse Hope. Fremst: Ahmed Mamow, Victoria Skau, Nora Haukland, Sander “Randulle” Dale og Agnete Saba.
EKSTREMT GJEMSEL - GI ET LITE PIP: Programleder i «Ekstrem gjemsel – gi et lite pip» er Robin Hofset, Victor Sotberg og Christopher Omdahl. Deltakerne er fra venstre bakerste rad: Kai Thomas Larsen – Skrellex, Mikkel Bratt Silset og Aksel August Braathen. Midtrad: Katrine Moholt, Bahare Viken, Jennie Sofie Lie Pickl, Margrethe Røed, Trine Lise Olsen, Øyunn Krogh og Hasse Hope. Fremst: Ahmed Mamow, Victoria Skau, Nora Haukland, Sander “Randulle” Dale og Agnete Saba.
Last ned bilde
Dokumentarserien «Oslo fengsel» gir et unikt innblikk i hverdagen bak murene i Oslo fengsel.
Dokumentarserien «Oslo fengsel» gir et unikt innblikk i hverdagen bak murene i Oslo fengsel.
Last ned bilde
Her er årets deltakere i Sommerhytta
Her er årets deltakere i Sommerhytta
Last ned bilde
SYKKEL-SOMMER: Christian Paasche, Dag Otto Lauritzen og Mads Kaggestad er klar for den 111.utgaven av Tour de France.
SYKKEL-SOMMER: Christian Paasche, Dag Otto Lauritzen og Mads Kaggestad er klar for den 111.utgaven av Tour de France.
Last ned bilde
EM-klare: TV 2s programledere Jon Hartvig Børrestad og Ingrid Halstensen.
EM-klare: TV 2s programledere Jon Hartvig Børrestad og Ingrid Halstensen.
Last ned bilde
Hudson & Rex består av seks sesonger som slippes på TV 2 Play denne sommeren.
Hudson & Rex består av seks sesonger som slippes på TV 2 Play denne sommeren.
Last ned bilde
Britisk thriller som utforsker styrken to kvinner viser i møtet med en svindler.
Britisk thriller som utforsker styrken to kvinner viser i møtet med en svindler.
Last ned bilde
Britisk skandaledrama med Claire Foy i hovedrollen som hertuginne Margaret Campbell.
Britisk skandaledrama med Claire Foy i hovedrollen som hertuginne Margaret Campbell.
Last ned bilde
Et romvesen tar identiteten til en lege i en småby og begynner gradvis å kjempe med det moralske dilemmaet knyttet til hans hemmelige oppdrag på jorden.
Et romvesen tar identiteten til en lege i en småby og begynner gradvis å kjempe med det moralske dilemmaet knyttet til hans hemmelige oppdrag på jorden.
Last ned bilde

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye