Defendo AS

Spennende Norsk Industrielt og Kommersielt Samarbeid mellom Gausdal Sewing Industry og Defendo AS

Del

Gausdal Sewing Industry (GSI) og Defendo AS annonserer i dag et spennende samarbeid som styrker norsk Forsvarsindustri og imøtekommer behovene til Forsvaret og andre operative virksomheter. Dette partnerskapet vil kombinere høy kvalitet, bærekraftig produksjon og en agil tilnærming, med mål om å levere raske, skreddersydde løsninger til krevende brukere.

T.v: Emil Egeland og T.h. Geir André Moksness-Skaug
T.v: Emil Egeland og T.h. Geir André Moksness-Skaug Bilde: Defendo AS

Nærhet i Produksjon og Norsk Kvalitet
GSI, med 39 års erfaring i prototyputvikling og produksjon av sømprodukter, har fabrikk og all produksjon lokalisert i Gausdal. Med kort leveringstid helt ned til 24 timer, er GSI kjent for sin evne til å tilpasse seg og produsere et bredt spekter av produkter. "Vi syr alt som ikke er klær," sier Emil Egeland, daglig leder i GSI. "Å ha all produksjon i Gausdal gjør at vi raskt kan levere produkter til sluttbrukeren."
Defendo AS, en del av Sterna konsernet, har etablert seg som en pålitelig leverandør til Forsvaret, Politiet, sikkerhetsbransjen, FM-selskaper og andre offentlige etater, og har dyp forståelse for brukernes behov. "Ved å samarbeide med GSI, får vi enda raskere utvikling og produksjon av produkter," sier Geir André Moksness-Skaug, daglig leder i Defendo AS. "Dette gjør oss i stand til å utfordre hvem som helst på produktutvikling og leveringstid. Norsk produksjon er uvurderlig, spesielt hvis det oppstår utfordringer med utenlandske partnere grunnet krig eller andre kriser."

Bærekraftig og Fleksibel Produksjon
Bærekraft er en hjørnestein i samarbeidet mellom GSI og Defendo AS. Med produksjon i Norge reduseres transportavstander og miljøpåvirkning, samtidig som kvaliteten opprettholdes. Dette partnerskapet sikrer at Forsvaret og andre operative målgrupper kan stole på produkter som er både bærekraftige og av høy kvalitet. Produksjon og utvikling skjer i Norge og gir dermed oppdragsgivere tidsriktig leveransesikkerhet.  
Kommentar fra CEO i Gausdal Sewing Industry
"Dette samarbeidet er en fantastisk mulighet til å vise hva norsk industri kan levere når vi kombinerer våre styrker. Vi ser frem til å jobbe tett med Defendo AS for å skape innovative og effektive løsninger for våre kunder," sier Emil Egeland, daglig leder i GSI.

Kommentar fra CEO i Defendo AS
"Ved å samarbeide med GSI, kan vi dra nytte av deres imponerende fleksibilitet og produksjonskapasitet. Sammen skal vi sørge for at våre kunder får de beste produktene på markedet, levert raskt og pålitelig," sier Geir André Moksness-Skaug, daglig leder i Defendo AS.

Kontakter

Bilder

T.v: Emil Egeland og T.h. Geir André Moksness-Skaug
T.v: Emil Egeland og T.h. Geir André Moksness-Skaug
Last ned bilde

Defendo AS

Defendo AS er en del av Sterna konsernet og offisiell leverandør av:

  • Feltutstyr til Forsvaret
  • Riot-utstyr til Politiet
  • Feltutstyr til Direktoratet for Samfunnssikkerhet og beredskap
  • Tvangsmidler til Politiet og Kriminalomsorgen i Norge og Sverige
  • Bæreutrustning til Politiet

Defendo AS leverer skuddbeskyttende utstyr, spesialtilpassede produkter og bekledning.  Blant kundene er Forsvaret, Politiet, Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (dsb), sikkerhetsbransjen, FM-selskaper og andre offentlige etater. Selskapet jobber tett med sluttbrukere for å forstå og imøtekomme deres spesifikke behov, og har opparbeidet seg et rykte for kvalitet og pålitelighet.

Dette samarbeidet markerer et viktig skritt i retning av å styrke norsk industri og forbedre kapasiteten til våre operative styrker. Vi ser frem til en fremtid fylt med innovasjon og suksess.

GSI Gausdal Sewing Industry AS

GSI er en ledende produsent av ryggsekker, beskyttelsesutstyr, trekk til våpen/utstyr, bæresystemer, reimer, merker, kalesjer, telt, soveposer mm. for Forsvaret og andre profesjonelle brukere. Siden oppstarten i 1985 har bedriften vært kjent for sin korte leveringstid og fleksibilitet, med all produksjon i Gausdal kommune.

Følg pressemeldinger fra Defendo AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Defendo AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Defendo AS

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye