TUI Norge

Prisras på restplasser til «Syden»

Del

– Akkurat nå kan du faktisk skaffe deg en Sydenferie på en uke til under 2000 kroner per person i slutten av mai. Forutsetningen er at du kan reise på meget kort varsel og er fleksibel med reisemål og hotellstandard, sier kommunikasjonssjef i TUI, Anne Mørk-Løwengreen. 

strand Laganas på Zakynthos.
I mai og juni kan du skaffe deg restplasser til blant annet Hellas og Tyrkia til en brøkdel av prisen i skoleferien. Foto: TUI

Det herlige sommerværet over store deler av Norge har en direkte effekt på prisene på reiser til sol og varme.

Sola presser prisene ned

– Slike lave priser trodde jeg ikke vi kom til å se denne sesongen. Men når sola skinner her hjemme og det er så varmt som nå, påvirker dette etterspørselen og da presses prisene på restplasser ned, sier kommunikasjonssjef i TUI, Anne Mørk-Løwengreen.

Hun legger til:

– Vi så jo den motsatte effekten under den lange, kalde vinteren. Da var det ekstra mange som ønsket å bytte ut snøskuffa med solparasoll, så det er jo logisk at godt vær her hjemme fører til det motsatte nå.

Sparer store summer

Legger du på noen tusen-lapper til, kan du akkurat nå sikre deg hotell med ganske høy standard til en brøkdel av prisen i høysesong.

– Når været endrer seg til normalt norsk, ustabilt sommervær her hjemme, så normaliseres også prisnivået på restplasser. Så dersom du er ute etter et skikkelig reisekupp, bør du være rask og fleksibel, sier Mørk-Løwengreen.

Salget av reiser i sommer generelt ligger på samme nivå som i fjor, og i høysesong i skoleferien er etterspørselen generelt såpass høy, at man ikke kan forvente et lignende prisras.

Tyrkia eller Bulgaria i fellesferien

Men gode tilbud hvor barn spiser gratis på all inclusive for eksempel og andre gode rabatter er det store muligheter for på enkelte reisemål og hoteller.

– For best mulig pris i skoleferien vil jeg trekke fram Tyrkia og Bulgaria. Her har vi flotte, barnevennlige resorthoteller med all inclusive til lavere priser enn tilsvarende standard i Hellas og Spania. I tillegg er prisnivået generelt veldig mye lavere, slik at man kan unne seg et restaurantbesøk utenfor hotellet også, hvis man vil det, sier Mørk-Løwengreen. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

strand Laganas på Zakynthos.
I mai og juni kan du skaffe deg restplasser til blant annet Hellas og Tyrkia til en brøkdel av prisen i skoleferien.
Last ned bilde
Kommunikasjonssjef, Anne Mørk-Løwengreen,  i TUI Norge
Kommunikasjonssjef, Anne Mørk-Løwengreen, i TUI Norge
Last ned bilde

Om oss

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI.TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye