Viken idrettskrets

Viken Idrettskrets streamer kretsting

Del

Lørdag 25. mai kl. 10.00 streamer Viken idrettskrets sitt kretsting, og vi inviterer alle interesserte til å følge sendingen. Kretstinget vil bli streamet live på vår Facebook-side, og vi oppfordrer alle til å delta og følge med på beslutningene som skal tas.

Stor sak på agendaen: Skal Viken idrettskrets bestå?

En av de største sakene på kretstinget er spørsmålet om hvorvidt Viken idrettskrets skal bestå. Dette er en sak som har vekket stort engasjement, og vi ser frem til en konstruktiv og engasjert debatt.

Følg lenken til Facebook-eventen her: https://www.facebook.com/events/426009703533770/

Delta aktivt: Send inn spørsmål

Hvis det er noe du lurer på vil vi ta imot spørsmål både via Facebook og e-post. Har du spørsmål eller kommentarer? Send dem til vår e-postadresse viken@idrettsforbundet.no eller legg dem inn i kommentarfeltet på Facebook-streamen.

Mulighet for intervjuer med nyvalgt leder

Etter kretstinget vil det være mulighet for å sette opp intervjuer med den nyvalgte lederen av Viken idrettskrets. For å avtale tid for intervju, vennligst ta kontakt med oss på samme e-postadresse.

Sammen skaper vi fremtiden for idretten i Viken!

For mer informasjon, kontakt:

Viken Idrettskrets

E-post: viken@idrettsforbundet.no

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Viken idrettskrets er et resultat av sammenslåingen mellom Akershus, Buskerud og Østfold fylker.

Viken idrettskrets består av ca. 1.500 idrettslag, 51 idrettsråd og 55 særidretter og utgjør om lag 22% av medlemsmassen i norsk idrett.

Følg pressemeldinger fra Viken idrettskrets

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Viken idrettskrets på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Viken idrettskrets

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye