Norges Fotballforbund

Norges tropp mot Italia

Del

Landslagssjef Gemma Grainger presenterte fredag troppen til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Italia.

Gemma Grainger
Gemma Grainger NTB

Norge møter Italia på Ullevaal fredag 31. mai og deretter samme motstander på bortebane 4. juni. Fredag ble Norges tropp tatt ut. 

- Vi har brukt tiden godt etter forrige kamp, har fått sett spillerne og forberedt oss godt. Det er fint å ha alle tilgjengelige, så det er tøff konkurranse om plassene og vanskelig å ta ut troppen. Det er veldig bra. Nå ser jeg virkelig frem til å se spillerne igjen. Vi ønsker hele tiden å prestere bedre og har fokus på det inn mot disse kampene, sier landslagssjef Gemma Grainger.

Norge leder sin EM-kvalifiseringsgruppe etter to kamper. Norge, Nederland, Italia og Finland står alle med tre poeng, men Norge har best målforskjell. Bortekampen mot Finland spilles 12. juli, før det avsluttes i Bergen mot Nederland 16. juli.

Klikk her for å se Norges tropp

null

Følg pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye