Universal Music Norge

Ny musikk fra Astrid S, Nelly Furtado, Imagine Dragons, Alessandra, Jeremy Zucker samt album fra Vince Staples

Del

 

Astrid S slipper albumet Joyride – ute i dag!

 

Alessandra slipper befriende dancelåt - “Supposed To Be”!

 

ZadeKing lanserer ny feelgood musikk for å spre glede og optimisme i sommervarmen

 

Daniel Owen slipper sin mest personlige låt hittil – “Ukjente refleksjoner”

 

Ida Sofie slipper låt og konkurrerer om ekslusiv plass på årets VG lista show

 

Grammy-vinner og superstjerne Nelly Furtado er i dag ute med ny musikk sammen med Tove Lo og SG Lewis. "Love Bites" er skrevet av Furtado sammen med Lo og SG Lewis, og produsert av sistnevnte.“I felt called back to music from the DJ community. DJs were remixing my songs at concerts, clubs, and on social media, and I realized how much people like to dance and escape to my music. It’s the healthiest vice you can have, and I love the opportunity to write music that lets people escape more than anything” - Nelly Furtado.

 

I dag slapp Imagine Dragons den nye låten “Nice To Meet You”. Låten blir å finne på deres nye album LOOM som er ute 28. juni. LOOM slippes ti år etter deres gjennombrudd og er produsert av bandet selv sammen med deres mangeårige samarbeidspartnere Mattman og Robin.

 

Britiske FLO er ute med “Caught Up”, en låt produsert av Pop Wansel (Kehlani, Rihanna, Nicki Minaj) og MNEK, som viser frem FLOs utrolige vokalharmonier. Nylig gjorde trioen to ikoniske show på Coachella og solgte ut LAs Fonda Theatre. I sommer kan de oppleves i Norge når de spiller på Stavernfestivalen i juli.

 

Singer-songwriteren Jeremy Zucker er i dag ute med låten “Cozy”, hvor han har fått med seg LAUV og Alexander 23. Låten har fått en tilhørende feel-good musikkvideo, regissert av Paris Mumpower og er inspirert av komi-klassikeren Step Brothers. Se musikkvideoen hvor de tre gode vennene har en episk sleepover.

 

Vince Staples retur til Def Jam er preget av debuten til hans eget kritikerroste Netflix-program, The Vince Staples Show, samt det nye albumet Dark Times. Albumet er en refleksjon over og analyse av barndommen i Long Beach blandet med et nytt perspektiv på hvor suksessen har ført ham. Den nye singelen "Shame On The Devil" har fått en tilhørende musikkvideo, se den HER.

 

Den Grammy-nominerte, jamaicanske artisten Shenseea er klar med sitt andre album Never Gets Late Here. Albumet er produsert av London on Da Track og er et kaleidoskop av rytmer og musikk som krysser sjangere og som ytterligere forsterker Shenseeas signaturlyd som hun etablerte på debuten ALPHA. På albumet finner man også den nye singelen “Flava” ft. Coi Leray.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Katy Perry, Post Malone, Victoria Nadine, Rema, BRÆTZ samt album fra Lola Young og Gracie Abrams!21.6.2024 11:12:46 CEST | Pressemelding

Post Malone slipper countryalbum! You'll never find another Victoria Nadine Malik slipper en sang som er TIL DEG! BRÆTZ leker med eksen i “Følsom Player” Katy Perry er tilbake! Den nye låten har fått tittelen “Woman’s World” og slippes torsdag 11. juli. Artwork er tatt av den anerkjente britiske fotografen Jack Bridgland, og er første smakebit ut fra hennes kommende album. Katy er en av de mest solgte artistene gjennom tidene og har gjennom sin karriere generert over 115 milliarder streams, solgt 70 millioner album samt 143 millioner singler. Hun er en av fem artister i RIAAs (The Recording Industry Association of America) historie som har fått adgang til eliteklubben 100 Million Certified Songs. Kritikerroste Gracie Abrams har blitt hyllet som en av de mest overbevisende låtskrivere i sin generasjon og høstet lovord fra Billie Eilish og Olivia Rodrigo. I fjor slapp hun debutalbumet Good Riddance og var med Olivia Rodrigo på hennes første del av Sour Tour. Hennes nye album The Secret o

Post Malone slipper countryalbum!21.6.2024 10:47:45 CEST | Pressemelding

Post Malone er klar med nytt album 16. august. Det nye albumet har fått tittelen F-1 Trillion og inneholder superhiten "I Had Some Help" med Morgan Wallen samt den nye singelen "Pour Me A Drink" ft. Blake Shelton, som ble sluppet i dag. Låten ble nylig fremført i Nashville under CMA Fest hvor Post overrasket alle. F-1 Trillion er Posts sjette studioalbum, hans første countryalbum og oppfølgeren til Austin fra i fjor. "I Had Some Help" ligger, for fjerde uke på rad, #1 på Billboard Hot 100 og #5 på singellisten her hjemme.

Malik slipper en sang som er TIL DEG!20.6.2024 12:56:15 CEST | Pressemelding

Malik representerer en ny og forfriskende generasjon av hiphop gjennom fryktløs formidling og kompromissløs låtskriving. Med bare et knippe låter ute i verden har han allerede kapret plakatene til bransjefestivalene Camp Øya, Vill Vill Vest og Trondheim Calling. Med musikken ønsker Malik å sette lys på utfordringene av hvordan det er å vokse opp som en nordmann med minoritetsbakgrunn i Norge. Ønsket er å sette sitt eget preg på den norske hiphop-scenen med sin unike tilnærming som gjenspeiler Maliks identitet og oppvekst. Med låten “TIL DEG”, hvor han har fått stjernehjelp fra Arif, markerer Malik skifte i karrieren og viser at han har kommet for å bli. Etter et enormt engasjement og pågang rundt låten på TikTok, der publikum i ukesvis har spekulert i hvem som gjester låten, samtidig som det har vært en høy etterspørsel etter å få låten tilgjengelig på strømmetjenester, kan Malik endelig annonsere at selveste Arif er gjesteartisten med slippdato 21. juni! “TIL DEG er en låt dedikert ti

BRÆTZ leker med eksen i “Følsom Player”20.6.2024 12:50:50 CEST | Pressemelding

Den eurodance-inspirerte singelen "Følsom Player" en nok en rosa fest med glitter og neon, og den følger opp låta "Hat Meg" som virkelig har satt BRÆTZ-jentene på kartet. Låta er basert på de sterke følelsene som oppstår når man går igjennom et brudd, men med et fokus på hva som skjer mellom en selv og eksen i etterkant av bruddet. Her har BRÆTZ-jentene kommet over frustrasjonen og de vonde følelsene man gjerne kjenner på rett etter at et forhold tar slutt, og vet nå at de ikke kommer til å gå tilbake. Men selv om de ikke vil tilbake til sin gamle flamme - hvorfor ikke late som? For noen ganger må man bare være en emosjonell player; en “Følsom Player”. BRÆTZ har allerede rukket å etablere en fanbase, og med en rekke hits som slippes gjennom sommeren 2024 har Girly, Sporty og Spicy kommet for å bli.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye