Universal Music Norge

Ny musikk fra Astrid S, Nelly Furtado, Imagine Dragons, Alessandra, Jeremy Zucker samt album fra Vince Staples

Del

 

Astrid S slipper albumet Joyride – ute i dag!

 

Alessandra slipper befriende dancelåt - “Supposed To Be”!

 

ZadeKing lanserer ny feelgood musikk for å spre glede og optimisme i sommervarmen

 

Daniel Owen slipper sin mest personlige låt hittil – “Ukjente refleksjoner”

 

Ida Sofie slipper låt og konkurrerer om ekslusiv plass på årets VG lista show

 

Grammy-vinner og superstjerne Nelly Furtado er i dag ute med ny musikk sammen med Tove Lo og SG Lewis. "Love Bites" er skrevet av Furtado sammen med Lo og SG Lewis, og produsert av sistnevnte.“I felt called back to music from the DJ community. DJs were remixing my songs at concerts, clubs, and on social media, and I realized how much people like to dance and escape to my music. It’s the healthiest vice you can have, and I love the opportunity to write music that lets people escape more than anything” - Nelly Furtado.

 

I dag slapp Imagine Dragons den nye låten “Nice To Meet You”. Låten blir å finne på deres nye album LOOM som er ute 28. juni. LOOM slippes ti år etter deres gjennombrudd og er produsert av bandet selv sammen med deres mangeårige samarbeidspartnere Mattman og Robin.

 

Britiske FLO er ute med “Caught Up”, en låt produsert av Pop Wansel (Kehlani, Rihanna, Nicki Minaj) og MNEK, som viser frem FLOs utrolige vokalharmonier. Nylig gjorde trioen to ikoniske show på Coachella og solgte ut LAs Fonda Theatre. I sommer kan de oppleves i Norge når de spiller på Stavernfestivalen i juli.

 

Singer-songwriteren Jeremy Zucker er i dag ute med låten “Cozy”, hvor han har fått med seg LAUV og Alexander 23. Låten har fått en tilhørende feel-good musikkvideo, regissert av Paris Mumpower og er inspirert av komi-klassikeren Step Brothers. Se musikkvideoen hvor de tre gode vennene har en episk sleepover.

 

Vince Staples retur til Def Jam er preget av debuten til hans eget kritikerroste Netflix-program, The Vince Staples Show, samt det nye albumet Dark Times. Albumet er en refleksjon over og analyse av barndommen i Long Beach blandet med et nytt perspektiv på hvor suksessen har ført ham. Den nye singelen "Shame On The Devil" har fått en tilhørende musikkvideo, se den HER.

 

Den Grammy-nominerte, jamaicanske artisten Shenseea er klar med sitt andre album Never Gets Late Here. Albumet er produsert av London on Da Track og er et kaleidoskop av rytmer og musikk som krysser sjangere og som ytterligere forsterker Shenseeas signaturlyd som hun etablerte på debuten ALPHA. På albumet finner man også den nye singelen “Flava” ft. Coi Leray.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Universal Music AS er verdens, og Norges, største musikkselskap og representerer blant annet artister som Astrid S, The Weeknd, Alessandra, Ramón, Olivia Rodrigo, Post Malone, Ariana Grande, Dagny, Marstein, Shawn Mendes, The Beatles, Odd Nordstoga, Taylor Swift, The Rolling Stones m.fl.

Følg pressemeldinger fra Universal Music Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Universal Music Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Universal Music Norge

Ny musikk fra Benjamin Ingrosso, Emily Hammer, Remi Wolf, Hænrik, Metallica i Fortnite samt album fra Moneybagg Yo!14.6.2024 09:45:01 CEST | Pressemelding

Stjerneduoen Nico & Vinz er tilbake med norsk versjon av superhit! MERE BANJO! MERE BANJO! MERE BANJO! MERE BANJO! Emily Hammer med lekne og levende ord om store og nære temaer Hænrik om dårlig økonomi og lite framtidsutsikter Etter singlene "Kite" og "Honey Boy", samt en vellykket Better Days Europa-turné, er den svenske popsensasjonen Benjamin Ingrosso klar med sin etterlengtede nye singel “Look Who's Laughing Now”. Nylig gjorde han en spekakulær opptreden på den første semifinalen under Eurovision Song Contest 2024 hvor han ga oss en smakebit av den nye singelen. “Look Who's Laughing Now” viser oss Benjamins ubestridelige talent som låtskriver, artist og entertainer. Neste helg kan han oppleves live på Idyllfestivalen i Fredrikstad. Etter å ha spilt på alle kontinenter i den fysiske verden, retter Metallica nå blikket mot den digitale verden og Fortnite. Denne måneden blir Metallica det første bandet som inntar scenen i Fortnite. Det hele startet opp i går hvor det er fullt Metallic

MERE BANJO! MERE BANJO! MERE BANJO! MERE BANJO!14.6.2024 08:51:16 CEST | Pressemelding

Hør låta her: https://borse.lnk.to/MEREBANJO Hva vil vi ha? Mere banjo! Når får vi det? Fredag 14. Juni på alle strømmetjenester. Liker du bygda, banjo, protesttog, Rune Rudberg og en gitarknusende SterkeTim, så kan du heller ikke gå glipp av musikkvideoen som ligger klar til deg på YouTube! Sjekk den ut her: https://www.youtube.com/watch?v=93VhQc4uoYM Det blåser en vekkelsesvind over landet! Fra forblåste fiskevær i nord til frodige flatbygder i sør høres ropet: Mere banjo! Mere banjo! Partygrassduoen Børse har lytta til kravet, klatra opp på en høyball i Indre Østfold og blæsta ut en bøgdebanger som smeller like bra i Pontiac’en i Halden som i en Jaguar på beste vestkant. Børse er Mikael og Matias, som til vanlig står på scena med countryrapperne i Hagle. Her står de støtt i egne boots med mål om å blåse taket av låvefesten. Musikken varierer fra Hagle ved at den har et tydeligere countrypreg i vokal, harmonier og instrumenter, og mer fokus på historiefortelling i tekstuniverset. Bør

Stjerneduoen Nico & Vinz er tilbake med norsk versjon av superhit!13.6.2024 10:35:17 CEST | Pressemelding

Nico & Vinz feirer 10-årsjubilieumet for deres superhit «Am I Wrong» med en norsk versjon av låta. “Tar Jeg Feil” er den perfekte godlåt som oppmuntrer til å følge drømmene og ambisjonene sine, uavhengig av hva alle andre måtte mene. Med stjernehjelp fra artist og låtskriver Ramón, har denne favorittduoen skrevet den norske versjonen av låta som snart vil feste seg i alle nordmenn sine hjerter! Hør «Tar Jeg Feil» HER «Am I Wrong er en hjørnestein i vår karriere. Da vi så at den fylte 10 år og var i ferd med å treffe 2 milliarder streams ville vi gjøre noe helt spesielt. Ideen om å spille den inn på norsk er en hyllest til sangens røtter og folket som ga den sine første plays. Am I Wrong skrev norsk musikkhistorie og ble en stor internasjonal hit, og det er kanskje lett å glemme at den er skrevet i Oslo av Nicolay og Vincent fra Holmlia og Lambertseter. Vi håper at denne norske versjonen kan gjøre budskapet i sangen mer relaterbart og at den kan være med på å inspirere en ny generasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye