Godværet og 17. mai satte fart på grillingen
Strålende sommervær, 17. mai og pinsehelg har satt fart på grillene rundt om i norske hager. Det er fortsatt den tradisjonelle burgeren som er favoritten.
![Strålende sommervær, 17. mai og pinsehelg har satt fart på grillene rundt om i norske hager. Det er fortsatt den tradisjonelle burgeren som er favoritten.](/data/images/public/17848052/18109561/4324ccf6-d8d7-4aa0-95b1-b616fd62397c-w_720.jpg)
Det viser tall fra REMA 1000, der 17. mai og pinseuken ga et realt salgshopp på grillmat, is og drikkevarer.
En undersøkelse utført av Opinion på vegne av REMA 1000 viser at folk holder seg til kjente og kjære produkter når de griller; hele 78% foretrekker rødt kjøtt. Dette bekrefter omsetningstallene, der hamburgeren er på topp.
Samtidig viser undersøkelsen at mange ønsker seg større variasjon. Fire av ti skulle ønske de grillet mer fisk og sjømat, men kunnskap om råvarene og pris er en barriere.
- Variasjon er nøkkelen til både smak og helse. Ja, hamburgere er enkle å putte på grillen, men mange av de andre delikatessene kan også gjerne plasseres på grillristen. Kylling og fisk er ypperlige alternativer, eller hamburgere laget av fisk eller grønnsaker, kan både gi litt mer spennende smaksopplevelser og bidra til et sunnere kosthold, sier Ingvill Måkestad Bovim, klinisk ernæringsrådgiver hos REMA 1000
Nøkkelord
Kontakter
Celine SjøbergKommunikasjonsrådgiverREMA 1000
Tel:800 31 015celine.sjoberg@rema.noBilder
![Variasjon er nøkkelen til både smak og helse, i følge Ingvill Måkestad Bovim, klinisk ernæringsrådgiver hos REMA 1000](/data/images/public/17848052/18109561/a70a97d9-506a-4a58-96b0-4eecf8033a36-w_240.jpg)
Om oss
I REMA 1000 skal du finne varer av høy kvalitet til den laveste prisen. Samtidig er det viktig for oss at du kan bære handleposen hjem med god samvittighet. Når vi lager, frakter og selger varer, er vi opptatt av hvordan det påvirker kloden og menneskene rundt oss. Her kan du lese mer om vårt arbeid innen samfunnsansvar og bærekraft: https://www.rema.no/wordpress/wp-content/uploads/2021/04/REMA1000_ansvarsrapport_2020_10mb.pdf
Følg pressemeldinger fra REMA 1000
Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra REMA 1000 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.
Siste pressemeldinger fra REMA 1000
Fire av ti foreldre vil ha variasjon på grillen: Barna trenger ikke alltid spise pølser17.6.2024 08:43:31 CEST | Pressemelding
Pølser på grillen er både godt, enkelt og populært. Men selv for de minste er det greit med litt variasjon. Ifølge en fersk undersøkelse ønsker fire av ti foreldre at barna deres skal spise noe annet enn pølser når grillen tennes.
Nå starter elektrifiseringen av tungtransporten i nord14.6.2024 09:25:07 CEST | Pressemelding
REMA Distribusjon AS ruller ut de første el-lastebilene samt bidrar til et bedre ladenettverk for elektrisk tungtransport i nord sammen med Uno-X.
Nordmenn velger sunt brød!11.6.2024 09:57:47 CEST | Pressemelding
I en fersk spørreundersøkelse gjennomført av Opinion for REMA 1000, kommer det frem at en klar majoritet av nordmenn mener at brød er sunt. Når det kommer til valget mellom sunnhet og smak, svarer flere at sunnhet er viktigst.
Kuttet 24 millioner plastposer16.5.2024 13:38:17 CEST | Pressemelding
På ett år har REMA 1000 solgt 24 millioner færre plastposer, samtidig som salget av gjenbruksnett har steget med 1000%.
Nordmenn elsker grillmat: Seks av ti griller ukentlig7.5.2024 12:10:52 CEST | Pressemelding
Nå som grillsesongen er i gang vil seks av ti grille én eller flere ganger i uken, viser en fersk grillundersøkelse utført av Opinion, på vegne av REMA 1000. - Kundene elsker å grille, og da må vi være på vårt aller beste gjennom hele grillsesongen, sier Pia Mellbye, Salgs- og Markedsdirektør i REMA 1000, som allerede opplever en knallbra start på grillsesongen.
I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.
Besøk vårt presserom