Statens vegvesen

Pause i tunnelarbeid når kongen kommer

Del

Statens vegvesen tar pause i arbeidene i E39 Byfjordtunnelen når HM Kong Harald kommer til Randaberg 29. mai.

E39 Byfjordtunnelen. Foto: Bård Asle Nordbø, Statens vegvesen
E39 Byfjordtunnelen. Foto: Bård Asle Nordbø, Statens vegvesen

– Vi tar pause i tunnelarbeidene hele denne dagen, fra klokken 06.00-20.00, sier prosjektleder Bjørn  Andersen i Statens vegvesen.

Det vil være nedsatt fartsgrense i tunnelen, 50 km/t, slik det er til arbeidene er ferdig. Men det blir ingen trafikkdirigering onsdag 29.mai, når Vegvesenet pauser arbeidet på grunn av kongebesøket.

Når arbeidet tas opp igjen, er det tilbake til døgnkontinuerlig kolonnekjøring i forbindelse med fresing og asfaltering, et oppdrag som skal være ferdig til fredag 7. juni klokken 06.00.

Kontakter

Pressevakt Drift og vedlikehold

* Drift, vedlikehold og forvaltning av riksvegnettet * Brøyting/strøing/salting * Asfalt * Rekkverk * Bruer * Tunneler * Fjelloverganger * Rasteplasser * Inspeksjoner * Ferje

Tel:479 05 472pressedv@vegvesen.no

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye