TV 2

TV 2 viser Chris Holstens utsolgte Oslo Spektrum-konsert

Del

Chris Holsten har de siste årene hatt ekstraordinære år som artist. Selve kronen på verket har vært to fulle hus i Oslo Spektrum. Nå er det hele blitt en spektakulær konsertfilm som kan sees på TV 2 Play og TV 2 Direkte fra 31. mai.

Chris Holsten i et fullsatt Oslo Spektrum.
Chris Holsten i et fullsatt Oslo Spektrum. Foto: Hedda Mikkelborg

Hele 230 millioner strømminger, flere nummer én-singler på radio, Spellemannpriser, P3 Gull-priser, flere platina- og gullsertifiseringer enn man kan telle, utsolgte konserter over land og strand – med to utsolgte Oslo Spektrum på litt over et år som høydepunkt. Årets konsert i Oslo Spektrum resultert også i et livealbum, og nå settes endelig punktum for begivenheten med en spektakulær konsertfilm på TV 2 Play og TV 2 Direkte.

– Jeg er veldig takknemlig for at den aller beste kvelden i mitt liv er blitt dokumentert, slik at jeg kan se tilbake på det når jeg er gammel og grå – og jeg synes det er ordentlig stas at dette er blitt til en konsertfilm som nå også skal vises på tv, forteller Chris Holsten.

null
Se den eksklusive konsertfilmen på TV 2 Play og TV 2 Direkte fra 31. mai. Foto: Hedda Mikkelborg

Tv-konserten publiseres på TV 2 Play fredag 31. mai, og sendes på TV 2 Direkte samme kveld kl. 22.10 – rett etter «The Voice»-finalen. Seerne kan se fram til en film hvor man får servert store deler av selve konsertopplevelsen fra et utsolgt Oslo Spektrum 20. januar i år, samt et eksklusivt intervju med Holsten som er blitt gjort i etterkant av konserten.

Chris Holsten selv omtaler opplevelsen i Oslo Spektrum som en stor barndomsdrøm som gikk i oppfyllelse og fremhever kvelden som en av de villeste hendelsene i sitt liv.  

– Å spille i Oslo Spektrum er helt spesielt. Det er landets storstue og et sted hvor jeg dro som barn for å oppleve de aller, aller største artistene. Vi var så heldige å få spille der i 2022, og det var en helt sinnssyk kveld, så dagen etter tok jeg opp telefonen og ringte manageren min og sa «jeg vil gjøre det her igjen!». Litt over et år senere sto vi der igjen med et utsolgt Oslo Spektrum, og det var helt vilt, sier han.

Til sommeren legger Chris ut på en omfattende sommerturné, men før det kan han altså oppleves på TV 2 Play og TV 2 Direkte 31. mai.

null
Chris Holsten på scenen i Oslo Spektrum. Foto: Robin Bøe

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Chris Holsten i et fullsatt Oslo Spektrum. Foto: Hedda Mikkelborg
Chris Holsten i et fullsatt Oslo Spektrum. Foto: Hedda Mikkelborg
Last ned bilde
Opplev Chris Holstens Oslo Spektrum-konsert på TV 2 Play og TV 2 Direkte. Foto: Hedda Mikkelborg
Opplev Chris Holstens Oslo Spektrum-konsert på TV 2 Play og TV 2 Direkte. Foto: Hedda Mikkelborg
Last ned bilde
Chris Holsten på scenen i Oslo Spektrum. Foto: Robin Bøe
Chris Holsten på scenen i Oslo Spektrum. Foto: Robin Bøe
Last ned bilde

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye