Mestergruppen

Ny kjededirektør i Saltdalshytta

Del

Fra 1. mai tiltrådte Monica Blom Thorsen stillingen som kjededirektør i Saltdalshytta. Hun har de siste to årene hatt jobben som markeds- og kommunikasjonssjef i Saltdalshytta og bidratt mye med produktutviklingen og strategien til kjedekontoret.

Monica Blom Thorsen er ny kjededirektør i Saltdalshytta.
Monica Blom Thorsen er ny kjededirektør i Saltdalshytta. Foto: Skjalg Bøhmer Vold / Mestergruppen

Monica har også 12 års fartstid fra boligkjeden Mesterhus, som i likhet med Saltdalshytta, er en del av Mestergruppen.

- Jeg er overbevist om at Monica sammen med resten av kjedekontoret vil videreutvikle Saltdalshytta sin posisjon som den ledende hytteprodusenten i Norge, sier avtroppende kjededirektør Stine Røsand.

Felles fritidsboligfokus i Mestergruppen
- I tillegg til å lede kjedekontoret til Saltdalshytta kommer Monica til å jobbe med fritidsboligsatsningen til alle boligkjedene i Mestergruppen, en satsning vi vil kalle for MG Fritid, forteller Røsand. 

Huskjedene i Mestergruppen består av Systemhus, Mesterhus, Nordbohus og Blink Hus.

- Vår ambisjon er å sørge for at Saltdalshytta og Mestergruppen sine fritidboligkonsept leverer de aller beste kvalitetshyttene til det norske folk og at vi samtidig skal være ledende på mer bærekraftig hytteutvikling, sier Blom Thorsen.  

Etter nesten fire år som leder i Saltdalshytta er Stine Røsand nå overordnet ansvarlig for Mestergruppen sine hus- og hyttekjeder i rollen som direktør Utførende kjeder i Mestergruppen, og er en del av konsernledelsen.

Om Saltdalshytta
Saltdalshytta er en av Norges største hytteprodusenter, med over 20 forhandlere over store deler av landet. Historien til Saltdalshytta strekker seg tilbake til 1979 og det er på Rusånes Fabrikker i Saltdal kommune i Nordland at hyttene blir produsert.

Les mer her

Kontakter

Bilder

Monica Blom Thorsen er ny kjededirektør i Saltdalshytta.
Monica Blom Thorsen er ny kjededirektør i Saltdalshytta.
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Mestergruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mestergruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mestergruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye