Peab

Peab blir partner i Diversitas

Del

Et av Nordens største bygg- og anleggsselskaper blir en del av Norges ledende nettverk for mangfold og kjønnsbalanse i bransjen.

Merete Medle i Peab og Sif Løvdal i Diversitas/AF Gruppen
Merete Medle i Peab og Sif Løvdal i Diversitas/AF Gruppen

– Jeg er veldig glad og stolt av å få til dette partnerskapet, som kan hjelpe oss godt på vei i arbeidet vi gjør med inkludering og mangfold, sier Merete Medle, leder for Peabs inkluderings- og mangfoldsutvalg.

– Samarbeid er en av grunnstenene i å få til et vellykket inkluderings- og mangfoldsarbeid. Vi ser det som utelukkende positivt å kunne lære av andre aktører i bransjen, og at vi deler kompetanse og erfaringer på tvers, sier hun.

Kraftfullt bransjesamarbeid

Diversitas ble stiftet i 2019 av representanter fra Mesta, Betonmast, Veidekke, Backe, AF, JM og Baneservice. Med Peab som seneste tilskudd til nettverket består det nå av hele 32 partnere, både små og store bedrifter i bransjen.

– Jeg ønsker Peab hjertelig velkommen som ny partner. Jeg ser frem til et godt samarbeid i årene fremover for et bedre mangfold i næringen vår, sier Sif Løvdal, nestleder i Diversitas og HR-sjef i AF Gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Merete Medle i Peab og Sif Løvdal i Diversitas/AF Gruppen
Merete Medle i Peab og Sif Løvdal i Diversitas/AF Gruppen
Last ned bilde

Lenker

Om oss

Peab er Nordens samfunnsbygger med 14 000 medarbeidere og en omsetning på 59 milliarder svenske kroner. Med lokal tilstedeværelse og fokus på egne ressurser utvikler, anlegger og bygger vi hverdagen der livet leves. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert ved Nasdaq Stockholm. I Norge har Peab ca. 1800 ansatte og en omsetning på ca. 7,5 milliarder kroner.

Følg pressemeldinger fra Peab

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Peab på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Peab

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye