Nytelse.no

Økning av nordmenn som har sex i det fri!

Del

Sex utendørs er populært blant nordmenn, hele 57% har hatt det viser ny sexundersøkelse. De avslører også hvor de fantaserer om å ha sex. Se listen her.

57% av nordmenn har hatt sex i det fri!
57% av nordmenn har hatt sex i det fri!

Utendørs sex i det offentlig er høyt på listen over seksuelle fantasier, og i en ny undersøkelse gjennomført av YouGov for Nytelse.no kommer det frem at hele 57% har hatt sex i det fri. 17% sier de ikke har hatt sex ute enda, men at de har veldig lyst. Dette er en økning fra fjoråret, da hadde 54% hatt sex i det fri. 

Det er aldergruppen 60+ som er mest frigjorte. Der har hele 69% hatt sex i det fri.

- Det er gøy å se slike resultater. Nordmenn er lekne og sommervarmen vi har nå gjør oss antagelig ikke mindre yre. Vi ser mer hud, vi blir lettere til sinns og det er klart at blodet bruser litt ekstra når man har sex et sted man vanligvis ikke pleier, sier sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Her fantaserer nordmenn om å ha sex:

 1. I det fri
 2. På fjellet
 3. I bilen
 4. I skogen
 5. I vannet
 6. På stranda
 7. I en båt
 8. På offentlig transport

Sexologens tips for sex utenfor hjemmet:

Det å ha sex i det fri er en fantasi som veldig mange gjennomfører. Spenningen det gir å kunne bli oppdaget tenner mange, men å faktisk bli oppdaget er ikke like gøy. Det er derfor et par ting man bør tenke på før man hiver seg over hverandre i sommer.

 1. Først og fremst bør man tenke på hva man har på seg. Det kan være lurt å ha på noe som går raskt av og på eller eventuelt en kort sommerkjole eller skjørt på jenter.
 2. Unngå parkeringshus, offentlige bygninger, havner og offentlige steder med videoovervåking.
 3. Finn et rolig sted som ute i skogen et stykke fra stien, en liten strand, på hengekøyetur, et jorde med høyt siv, i bilen, i vannet eller snik dere unna sommerfesten for en kjapp en i hagen.
 4. Om dere syns det er litt skummelt å ha sex offentlig kan et fjernstyr leketøy være spennende nok i starten. Prøv en vibrerende truse, trådløs prostatavibrator eller et vibrerende egg. La partneren ha kontrollen så er leken i gang.
 5. Husk at offentlig sex i utgangspunktet er ulovlig så husk å ikke sjenere noen og vit at spenningen med å kunne bli oppdaget er mye bedre enn det å faktisk bli tatt på fersken.
 6. Ta gjerne med noe å ligge eller sitte på slik at en ikke får rumpa full av kvist, maur og blader.
 7. Man kan bli litt stresset av spenningen det innebærer å ha sex i det fri, så et lite glidemiddel kan være lurt å ha med i lommen for å gjøre opplevelsen enda bedre.
 8. Nyt og husk at så lenge dere ikke sjenerer andre er det bare å slå seg løs!

Kontakter

Bilder

Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad
Sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad
Last ned bilde

Om oss

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.

Følg pressemeldinger fra Nytelse.no

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nytelse.no på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nytelse.no

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye