TUI Norge

TUIs første reisetestere skal ut på tur

Del

Mira Foss og Emilie Beck er de to utvalgte som skal ut på testreise for TUI i sommer. Reisemålet er landet som øker kraftig i popularitet, men som mange nordmenn ennå ikke har oppdaget. 

Mira Foss ( til venstre) trives best foran kamera, mens Emilie Beck trives best bak. De to er plukket ut som TUIs første reisetestere.
Mira Foss ( til venstre) trives best foran kamera, mens Emilie Beck trives best bak. De to er plukket ut som TUIs første reisetestere. Foto: TUI

Hvilket land vi snakker om? Albania selvfølgelig. 

– Albania er et superspennende reisemål. Her er det rimeligere å feriere og landet byr på veldig mye forskjellig. Her finner du alt fra krystallklart vann og koselige badebyer til høye fjell og historiske byer på UNESCOs verdensarvliste, sier Marketing Executive, Sonja Haaland i TUI Norge. 

Valgt ut blant 58 søkere

Hun er veldig glad for at det er akkurat Mira Foss og Emilie Beck som skal ut på testreise for TUI. 

– Vi valgte disse to fordi de passer perfekt til oppdraget. De søkte sammen og det er vi veldig glade for, fordi de utfyller hverandre, legger Haaland til. 

De to reisetesterne ble overrasket, men glade over å bli utvalgt blant 58 søkere 

– Vi så på det som en god anledning til å få dra på eventyr sammen, oppleve noe nytt og samtidig være på oppdrag for å gjøre noe vi trives med, nemlig å inspirere fra reise og lage engasjerende innhold til andre reisenysgjerrige der ute.

Veldig spente på Albania

Emilie har vært i Albania en gang tidligere, mens landet er helt nytt for Mira. 

– Så jeg er veldig spent. Jeg har ikke noe spesielt forhold til denne destinasjonen, men håper på og har sett bilder av krystallklart hav...

Hvordan forbereder dere før en reise? 

– Det er greit å vite litt om kulturen før man reiser så man har litt kjennskap til menneskene man møter, og landet. I tillegg er det greit å vite litt om valuta, infrastruktur og kanskje hvordan man sier noen strofer, som "hei" og "takk" på det lokale språket, sier Mira og Emilie. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Mira Foss ( til venstre) trives best foran kamera, mens Emilie Beck trives best bak. De to er plukket ut som TUIs første reisetestere.
Mira Foss ( til venstre) trives best foran kamera, mens Emilie Beck trives best bak. De to er plukket ut som TUIs første reisetestere.
Last ned bilde

Om oss

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI.TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye