ShowPeople

Kim Wigaard med sin første solo konsertturné

Del

Kim Wigaard, kjent som dirigent fra Demenskoret på NRK, inntar scenen med sin egen konsert, Musikkens Magi. Opplev en magisk aften fylt med klassisk musikk og lidenskapelig sang når Kim Wigaard tar publikum med på en uforglemmelig musikalsk reise i kirker over hele Norge.

Kim Wigaard inviterer til konsert: I fellesskap skaper vi med musikk uforglemmelige øyeblikk!
Kim Wigaard inviterer til konsert: I fellesskap skaper vi med musikk uforglemmelige øyeblikk! Foto: ShowPeople

Kim Wigaard, en stjerne fra Melodi Grand Prix, The Voice og Idol, samt kjent korleder fra Demenskoret på NRK, skal nå presentere sin egen konsert, Musikkens Magi. Han har begeistret publikum over hele landet med sin unike stemme og engasjerende fremførelser.

I Musikkens Magi vil Kim Wigaard ta publikum med på en musikalsk reise som binder generasjoner sammen. Gjennom en blanding av musikalske sjangere og lidenskap for sang skapes uforglemmelige øyeblikk som berører hjertet til enhver musikkelsker.

null
Kim Wigaard er kjent for å gi alt på scenen. Foto: ShowPeople

Kim Wigaard er ikke bare en talentfull artist, men også en engasjert aktivist for demenssaken. Derfor vil 10% av konsertens overskudd bli donert til arbeid med Demenskor i Norge, og dette gir publikum en mulighet til å støtte en viktig sak samtidig som de nyter en fantastisk konsertopplevelse.

Turnéen vil besøke kirker over hele Norge med første konsert i Ullern Kirke den 6. september 2024 og avslutter i Vålerenga kirke 8. november 2024.

For full turnéoversikt: https://www.showpeople.no/forestillinger/kim-wigaard---musikkens-magi

Kontakter

Bilder

Kim Wigaard inviterer til konsert: I fellesskap skaper vi med musikk uforglemmelige øyeblikk
Kim Wigaard inviterer til konsert: I fellesskap skaper vi med musikk uforglemmelige øyeblikk
Last ned bilde
Kim Wigaard er kjent for å gi alt på scenen.
Kim Wigaard er kjent for å gi alt på scenen.
Last ned bilde

Lenker

ShowPeople er et underholdningsbyrå som produserer egne forestillinger og konserter, formidler profiler og foredrag til alle typer arrangementer og er management for et knippe talentfulle profiler.

Følg pressemeldinger fra ShowPeople

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra ShowPeople på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ShowPeople

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye