Atea

Årets viktigste sikkerhetskonferanse i Bergen 23. mai

Del

Årets viktigste IT-sikkerhetskonferanse, Sikkerhetsdagen, kommer til Bergen 23. mai. Der møter du Norges fremste sikkerhetseksperter og verdens fremste teknologileverandører som jobber hver dag for å sikre landet.

Thomas Tømmernes, IT-sikkerhetssjef i Atea Norge
Thomas Tømmernes, IT-sikkerhetssjef i Atea Norge

Vi står ved et veiskille i utviklingen av det digitale Norge. Digitaliseringsminister Karianne Tung har tidligere uttalt sin visjon om å bygge landet på nytt gjennom digitalisering. For å realisere dette er samhandling og felles innsats avgjørende. Nå er tiden inne for å sikre det digitale Norge sammen - ikke hver for oss.

Tid: 23. mai, kl. 09:00-15:30 
Sted: Quality Hotel Edvard Grieg
Program: https://www.atea.no/arrangementer/2024/sikkerhetsdagene-2024/

Noen høydepunkter 

  • Hvor godt forberedt er norske virksomheter på digitale trusler? Vi lanserer sikkerhetsrapporten «Bevissthet og beredskap». Atea har utført en fersk spørreundersøkelse blant 800 norske virksomheter, og tatt temperaturen på hvor godt forberedt virksomhetene er på digitale trusler. 
  • Møt folka som avverger angrep. Hør erfaringer fra hendelseshåndtererne i Atea Incident Resonse Team. I 2023 håndterte de i underkant av 400 sikkerhetshendelser, en økning på 400 prosent sammenlignet med året før. 
  • Vår reise. Øystein Huus, ICT Manager i PSW Technology, deler viktigheten av en helhetlig sikkerhetsstrategi.
  • Bli mer motstandsdyktig. Gründeren Veronica Tisløv-Rømo deler konkrete eksempler på hvordan vi kan bli mer motstandsdyktig for stress og ivareta en god work-life balanse.

  • Sammen sikrer vi Norge. Thomas Tømmernes, IT-sikkerhetssjef i Atea, har 20 års erfaring fra sikkerhetsbransjen og deler hvorfor samarbeid må til for å sikre Norge. 

Foredragsholderne er tilgjengelig for intervju. Ta kontakt på e-post om du ønsker å melde deg på. 

Om Atea Sikkerhetsdager 

  • En av Norges største fagsamlinger for IT-sikkerhetskompetanse.
  • Arrangeres i syv norske byer, fra 23. april til 18. juni.
  • Møt landets fremste eksperter på IT-sikkerhet.
  • Lansering av Ateas ferske sikkerhetsrapport «Bevissthet og beredskap».
  • Tilgang til verdens ledende teknologiselskaper som Apple, Microsoft, IBM og Cisco.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om Atea Norge

Atea er et av Norges ledende IT-selskap, og sammen med våre kunder og partnere bygger vi Norge med IT. Vi har kontorer i 88 byer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Estland. I Norge er vi rundt 1750 medarbeidere fordelt på 23 kontorer fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.

Følg pressemeldinger fra Atea

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Atea på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Atea

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye