Parat

Historisk høyt sentralt tillegg for medieansatte

Del

Parat/Parat Media og Mediebedriftenes landsforening er enige om endringene i presse- og mediaoverenskomsten.

– Vi er fornøyd med å ha fått til et historisk høyt sentralt tillegg på totalt 21 700 kroner, og en solid økning av minstelønnssatsene på mer enn 30 000 kroner, sier Parats forhandlingsleder Katrine Roald.

I tillegg skal det nå gjennomføres lokale forhandlinger i virksomhetene. Resultatet samsvarer med resultatet i frontfaget på 5,2 prosent.   

Det er også enighet om viktigheten av reelle muligheter til kompetansehevende tiltak, og plikten til å drøfte hjemmekontor ved innføring i, og endringer av retningslinjene i virksomhetene er tatt inn i  overenskomsten. 

Fakta: Parat Media
Parat Media er en bransje- og arbeidstakerorganisasjon for ansatte i mediebransjen som jobber med salg/marked, it, administrasjon,content marketing, utvikling, medieanalyse, distribusjon, produksjon samt redaksjonelt arbeid innen forlag.

Kontakter

Om Parat

Parat er en partipolitisk uavhengig arbeidstakerorganisasjon med over 40 000 medlemmer i alle sektorer i arbeidslivet. Parat er en del av YS (Yrkesorganisasjonenes sentralforbund).

Følg pressemeldinger fra Parat

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye