TUI Norge

TUI Group med rekordomsetning

Del

Det internasjonale reiselivskonsernet oppnådde en rekordomsetning på 3,6 milliarder euro i andre kvartal, en økning på 16 prosent sammenlignet med året før. 

Portrett av TUI Groud adm.dir. Sebastian Ebel.
– Vi ser vekstmuligheter i nye markeder, gjennom et bredere dynamisk tilbud, og dermed når vi flere målgrupper. De to første kvartalene av året var svært vellykkede operasjonelt sett, sier administrerende direktør, Sebastian Ebel i TUI Group. Foto: TUI

TUI Group kan se tilbake på et sterkt andre kvartal av regnskapsåret.

Rekordomsetning

– Reiselysten og viljen holder seg høy. Vi ser vekstmuligheter i nye markeder, gjennom et bredere dynamisk tilbud, og dermed når vi flere målgrupper. De to første kvartalene av året var svært vellykkede operasjonelt sett, sier administrerende direktør, Sebastian Ebel i TUI Group.

Det internasjonale reiselivskonsernet hadde 2,8 millioner gjester totalt i rapporteringsperioden og oppnådde en rekordomsetning på 3,6 milliarder euro. Det utgjør en økning på 16 prosent sammenlignet med året før (Q2 2023: 3,2 milliarder euro).

Nøkkeltall for sommeren

  • Gjennomsnittsprisene i sommer er 4 prosent høyere enn i fjor.
  • 60 prosent av reiseprogrammet er solgt, noe som er det samme nivået som på samme tidspunkt i fjor.
  • Totalt har det per nå kommet inn 9 millioner bestillinger, noe som er en økning på 5 prosent. 

TUI forventer et helårsresultat med en økt omsetning i 2024 på minst 10 % og en økning i det underliggende driftsresultatet på minst 25 % sammenlignet med i fjor.

Les mer om kvartalsresultatene i denne pressemeldingen hos TUI Group. (på engelsk)

For mer informasjon: 

Kuzey Esener

Head of Media Relations Corporate

Mobil:  +49 511 566 6024

E-post: kuzey.esener@tui.com

Linda Jonczyk

Senior Manager Corporate Communications

Mobil: +49 511 566 6026

E-post: linda.jonczyk@tui.com

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

TUI Nordic  er den ledende reiseoperatøren i Norden. 25 % av de nordiske pakkereisekundene velger TUI.TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly, hotell og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUIfly og Nazar. TUI Nordic er en del av TUI Group, verdens største turistkonsern som er virksomme på om lag 180 destinasjoner verden over. TUI har tatt en hovedrolle i arbeidet med å skape en mer bærekraftig reiselivsnæring.

Følg pressemeldinger fra TUI Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TUI Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye