Fagforbundet

Enighet i lønnsoppgjøret for Bedriftsavtalen

Del

Natt til onsdag 15. mai ble det enighet i lønnsoppgjøret for 5855 ansatte i Bedriftsavtalen i Samfunnsbedriftene.

Odd-Haldgeir Larsen, leder for Fagforbundets forhandlingsdelegasjon
Odd-Haldgeir Larsen, leder for Fagforbundets forhandlingsdelegasjon Werner Juvik Fagforbundet

– Det har vært viktig for Fagforbundet med et rettferdig lønnsoppgjør for hele laget, sier forhandlingsleder i Fagforbundet, Odd-Haldgeir Larsen. Oppgjøret er på linje med frontfaget. 

Avtalen omfatter ansatte i kommunalt eide AS og interkommunale selskaper innen avfall/gjenvinning, biblioteksentralen, IKT-bedrifter, næring/eiendom, parkering, revisjon og vann og avløp. I oppgjøret deltok forhandlingssammenslutningene i Fagforbundet, EL og IT Forbundet, YS Kommune, Unio og Akademikerne kommune og Samfunnsbedriftene.

Kontakter

Om Fagforbundet

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 400 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg pressemeldinger fra Fagforbundet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye