Fjordkraft-appen blant de beste i Europa

Del

Appene til strømselskap over hele Europa er vurdert og rangert i en stor undersøkelse. Fjordkraft-appen havner på en sterk 3. plass. I tillegg er fem av de andre appene som Elmera-konsernet lager inne på topp 50-listen.

Fjordkraft-appen gir kundene oversikt og verktøy som kan bidra til å redusere strøm- og nettleiekostnader.
Fjordkraft-appen gir kundene oversikt og verktøy som kan bidra til å redusere strøm- og nettleiekostnader. Fjordkraft/Shutterstock

– Dette er stort. Jeg er veldig stolt, sier produkteier Carl Markus Lundekvam By.

Han leder teamet som kontinuerlig jobber med utvikling og forbedring av appene i Fjordkraft og Elmera Group. I tillegg til Fjordkraft-appen lager teamet nemlig også appene til 17 andre strømselskap som Elmera-konsernet samarbeider med gjennom Kraftalliansen. Fem av disse appene er også inne på topp 50-listen.

– Massiv kudos til teamet som har fått til dette, de slutter aldri å imponere, sier By.

Spar strøm med app 

255 strømapper over hele Europa er vurdert etter 15 ulike kriterier innen fem forskjellige tema, hvor det gis poeng for ulike funksjoner. Temaene var 1) hvordan appen er kommersialisert 2) hvordan appen etablerer forbindelse til bruker 3) hvor godt appen er personalisert 4) i hvilken grad funksjoner i appen fører til handling hos bruker og 5) hvordan appen er rigget for å hjelpe brukeren til å påvirke fremtiden.

Fjordkraft-appen scorer høyt på de aller fleste parameterne i undersøkelsen og havner altså på en respektabel 3. plass i rangeringen. Appen har det siste året gjennomgått flere oppgraderinger og har fått mange nye tjenester og funksjoner som hjelper kundene med å planlegge strømforbruk og spare strøm – og dermed både penger og miljøet. Det siste året har appen hatt 565 000 unike brukere.

- Skal opp på topp 

– Appen gir kundene våre reell verdi. De sparer penger på både strøm og nettleie ved å bruke tjenestene i appen aktivt. Denne utmerkelsen gir oss ekstra motivasjon til å fortsette utviklingen av appen og ikke minst til å levere enda bedre kundeopplevelser. For vi sier oss ikke fornøyde med 3. plassen, vi skal opp på topp, sier produkteier By.

Det er data- og analyseselskapet LCPDelta som har undersøkt, vurdert og rangert 255 apper til strømselskap over hele Europa – som til sammen har over 29 millioner brukere.

Vurderingen og rangeringen kan leses her: https://research.lcpdelta.com/.../files/lcp-delta-energy-ins

Kontakter

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye