Stellantis Norge

Verdenspremiere på nye Frontera: Ny elektrisk SUV fra Opel

Del

For noen uker siden slapp Opel de første bildene av den nye Frontera. Tirsdag var det tid for verdenspremiere på den romslige, komfortable, og helt nye kompakte SUVen i Istanbul.

Verdenspremiere i Istanbul: CEO  for Opel Florian Huettl sammen med  Senior Vice President Product & Pricing, Tobias A. Gubitz og Vice President for Design, Mark Adams.
Verdenspremiere i Istanbul: CEO for Opel Florian Huettl sammen med Senior Vice President Product & Pricing, Tobias A. Gubitz og Vice President for Design, Mark Adams.

I jakten på å demokratisere teknologi, fortsetter Opel å utvide sin portefølje med elektriske biler. Nye Opel Frontera tar sikte på å plassere seg i et stadig økende segment med helelektriske biler for familien, med en pris ned mot 250.000 kroner.

- I år feirer Opel 125 år med bilproduksjon. 125 år hvor vi stadig har flyttet grenser, og tilbudt kundene innovative, praktiske og fremfor alt oppnåelige mobilitetsløsninger. Nye Opel Frontera er viktig for oss, den er svært fleksibel, romslig og vil tiltrekke seg nye kundegrupper, sa Opel-sjef Florian Huettl.

Røff, romslig og praktisk

Fronten domineres av den nye blitzen plassert sentralt i Vizor-fronten. Også innvendig følges det moderne utseendet og følelsen opp med smart design som bidrar til plass og praktiske løsninger. Den heldigitale Pure Panel-cockpiten fra Opel er utstyrt med to 10-tommers skjermer. Opel følger konsekvent filosofien om maksimal komfort med minimal distraksjon, med en renere brukeropplevelse for å unngå enhver form for digitalt stress.

Nye Opel Frontera er laget for familien, med plass til mer enn 450 liter bagasje med setene oppe, eller 1.600 liter når de legges ned, samt mulighet til å trekke tilhenger,  åpnes nye muligheter.

For de som ønsker å tilbringe natten utendørs får du nye Frontera med takrails, og kan bestille et taktelt med stige spesielt designet for en liten SUV. Etter at du har funnet ditt drømmested kan Frontera bære opptil 240 kilo på taket når bilen er parkert.

Over 300 kilometer rekkevidde fra start
Nye Opel Frontera er utstyrt med en 44 kWt LFP (Lithium Ferro Phosphate) batteripakke, som gir over 300 kilometer rekkevidde. Motoren er på 83 kW (113 hestekrefter), mens maksimal ladehastighet er 100 kW, noe som gir mulighet til å lade fra 20 til 80 prosent på 26 minutter.

Senere vil det også komme en versjon med større batteri, og en rekkevidde på rundt 400 kilometer.

Frontera vil være tilgjengelig i to utstyrsversjoner, med toppmodellen Frontera GS. Selv fra innsteg er nykommeren godt utstyrt, mens GS-varianten også har 10-tommers fargeskjerm med navigasjon,  ryggekamera, og ytterligere førerstøttesystemer og designdetaljer.

Nye Frontera er designet og utviklet i Rüsselsheim med en kjørekarakteristikk som resten av Opel-modellene har - tilpasset tyske autobahn.

Nye Opel Frontera er ventet til Norge i høst.

Hvis du vil se dette innholdet fra www.youtube.com, gi ditt samtykke øverst på denne siden.
Se presentasjonen fra verdenspremieren i Istanbul

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye