Nærings- og fiskeridepartementet

Næringsministeren tar imot utredning om offentlige anskaffelser

Del

Torsdag 16. mai mottar næringsminister Cecilie Myrseth andre utredning fra anskaffelsesutvalget. Halvard Haukeland Fredriksen leder utvalget som i 2022 fikk i oppdrag å revidere regelverket.

Portrett av næringsminister Cecilie Myrseth. Hun har på seg en hvit jakke og en sort skjorte.
Næringsminister Cecilie Myrseth. Foto: NFD

Første delutredning ble presentert 10. november 2023. I første rapport foreslo anskaffelsesutvalget blant annet en ny struktur for anskaffelsesregelverket, og tydelige krav til grønn omstilling og sosial bærekraft. Nå legges andre og siste utredning fra anskaffelsesutvalget frem, som blant annet vil handle om sikkerhet og beredskap i offentlige anskaffelser.

Under fremleggelsen vil utvalgsleder Halvard Haukeland Fredriksen presentere tilrådningene fra den andre og siste rapporten til utvalget.

Praktisk info:

Tid: 16. mai kl. 09.00-10.00

Sted: NFDs lokaler, Kongens gate 8 i Oslo

Husk gyldig ID.

Kontaktperson: kommunikasjonsrådgiver Sandra Godtlibsen, tlf. 482 46 740, e-post: sgo@nfd.dep.no.

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nærings- og fiskeridepartementet

Presseinvitasjon: Næringsministeren til Harstad og Lavangen20.6.2024 12:37:41 CEST | Presseinvitasjon

- Jeg gleder meg til noen dager på reise i Nord-Norge i mine hjemtrakter. Festspillene og Via Ferrata er eksempler på hvordan både kultur og natur kan legge grunnlag for etterspurte opplevelser, både for lokalbefolkningen og for gjester. Slike tilbud kan være viktig for at folk velger å reise til Harstad eller Lavangen, og det skaper ikke bare omsetning for bedrifter, men også ringvirkninger til resten av reiselivsnæringen og hele lokalsamfunnet, sier næringsminister Cecilie Myrseth.

Nytt og enklere regelverk for innrapportering til Enhetsregisteret og Foretaksregisteret: – En forenkling med stor betydning for næringslivet, frivilligheten og offentlig sektor.20.6.2024 08:24:14 CEST | Pressemelding

Enhetsregisteret og Foretaksregisteret er de viktigste kildene til grunndata om norske virksomheter, både innenfor næringslivet, frivilligheten og offentlig forvaltning. I dag har Nærings- og fiskeridepartementet sendt på offentlig høring forslag til et nytt og enklere regelverk for disse registrene.

Nytt og enklere regelverk for innrapportering til Enhetsregisteret og Foretaksregisteret: - En forenkling med stor betydning for næringslivet, frivilligheten og offentlig sektor.20.6.2024 08:14:42 CEST | Pressemelding

Enhetsregisteret og Foretaksregisteret er de viktigste kildene til grunndata om norske virksomheter, både innenfor næringslivet, frivilligheten og offentlig forvaltning. I dag har Nærings- og fiskeridepartementet sendt på offentlig høring forslag til et nytt og enklere regelverk for disse registrene.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye