AF Gruppen

Bygger enda flere boliger for OBOS på Fornebu

Del

AF Gruppen har inngått avtale med Storøykilen Utvikling AS, et heleid datterselskap av OBOS Fornebu AS, om å bygge kvartal 4 i boligprosjektet Storøykilen på Fornebu i Bærum. Prosjektet vil gjennomføres som totalentreprise og har en verdi på ca. MNOK 425 inkl. mva.

Oversiktsbilde fra prosjektområdet på Storøykilen, Fornebu
Oversiktsbilde fra prosjektområdet på Storøykilen, Fornebu OBOS OBOS

Storøykilen kvartal 4 består av 90 boliger fordelt på tre leilighetsbygg med felles kjeller og stedstilpassede utomhusareal. AF bygger også de tre første kvartalene for OBOS i Storøykilen. Boligene i kvartal 4 bygges med god standard og gjennomtenkte materialvalg, og ligger i umiddelbar nærhet til Nansenparken og Oksenøya på Fornebu. Kontrakten inkluderer også infrastruktur og felles utomhusområder for feltet. Boligene skal bygges med høye miljøambisjoner.

Etter planen skal byggingen starte i august med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2026.

- Storøykilen er et flott område og vi er veldig glade for å videreføre det gode samarbeidet med OBOS på Fornebu. Sammen ser vi frem til å bygge attraktive boliger og videreutvikle området tilpasset innbyggernes behov, sier Tormod Solberg, konserndirektør bygg i AF Gruppen. 

- Det er med stor glede vi fortsetter det gode samarbeidet med AF Gruppen og går i gang med neste etappe. Storøykilen er et veldig fint område, og dette prosjektet vil bidra med boliger av høy kvalitet og fine uteområder. Vi vil også fortsette å tilby medlemmene våre attraktive leiligheter med de etterspurte ordningene Bostart og Deleie. Igangsettelsen av neste etappe på Storøykilen er et viktig bidrag til å opprettholde boligbyggingen også i vanskelige tider. Det sikrer at medlemmene våre får et variert og godt tilbud av nye boliger de kommende årene, sier konserndirektør Ingunn Andersen Randa i OBOS.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Oversiktsbilde fra prosjektområdet på Storøykilen, Fornebu
Oversiktsbilde fra prosjektområdet på Storøykilen, Fornebu
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen er et prosjektbasert entreprenør- og industrikonsern, formet av entreprenørånd og gjennomføringskraft. Konsernet omsatte for 30,5 mrd kroner i 2023 og har i dag ca. 6000 medarbeidere. AF Gruppen er notert på Oslo Børs (AFG).

Vår virksomhet er inndelt i følgende områder: Anlegg, Bygg, Betonmast, Eiendom, Energi og Miljø, Sverige og Offshore. 

Følg pressemeldinger fra AF Gruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye