Pipelife Norge

Tobias Lund blir salgssjef for elektro i Pipelife

Del

Tobias Lund skal lede elektrosatsingen i Pipelife Norge AS. Han kommer fra stillingen som salgsdirektør i Onninen AS.

Tobias Lund blir salgssjef for elektro i Pipelife Norge.
Tobias Lund blir salgssjef for elektro i Pipelife Norge.

Fra grossist til produsent

Tobias Lund (54) har tjenestegjort i elektrobransjen i hele sin karriere. Med 2 fagbrev, fagskole og 26 års erfaring fra grossistleddet, gleder han seg nå til å ta fatt på en ny utfordring, enda tettere på produktutviklingen.

- Jeg opplever standingen Pipelife har i markedet som god – samtidig som jeg ser et potensiale for enda mer. Det å få være med å utnytte mulighetsrommene og vekstmulighetene som ligger her, trigger meg veldig.

- Drivkraften vi trenger

Salg og markedsdirektør Jørn Fragge gleder seg til å få Tobias med på laget.

- Med Tobias får vi en lagspiller med massevis av erfaring fra verdikjeden og markedet. Han har både den faglige tyngden og drivkraften vi trenger for å ta vår elektrosatsing til nye høyder. Jeg er overbevist om at vi nå har funnet en person som vet hvordan vi trenger å utvikle oss for å lykkes i årene som kommer.

Tobias starter i stillingen som salgssjef elektro i Pipelife Norge, mandag 19. august 2024.

Kontakter

Bilder

Tobias Lund blir salgssjef for elektro i Pipelife Norge.
Tobias Lund blir salgssjef for elektro i Pipelife Norge.
Last ned bilde

Om Pipelife Norge

Pipelife Norge er Norges største produsent og leverandør av rørsystem i plast. Bedriften er en del av Pipelife-konsernet som er blant Europas ledende produsenter av plastrør og tilhørende deler. Våre rør benyttes til vann, avløp, kabelbeskyttelse og elektriske husinstallasjoner.

Følg pressemeldinger fra Pipelife Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Pipelife Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Pipelife Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye